Bütçe
30.000-35.000 TL

Drwenski

Uzman
Herkese selam. Enişteme bir bilgisayar lazım oldu bütçe başlıkta belirttiğim gibi. Kendisi online satış yapmak için kullanıyor arada sırada Mount and Blade ve Football Manager falan oynuyor. Kendisinin bir arkadaşı var bu işi yapan birkaç model atmış;

justpaste.it Bunların arasından alınabilecek var mı? Başka önerileriniz olursa açığım. Sıfır olması öncelikli fakat ikinci el olursa İstanbul'dan alabilir. Şimdiden teşekkürler.

Cevabınız için teşekkür ederim. Yanlış anlamazsanız 3050'li laptoplarda gördüm ortalama bu fiyatlara. Acaba bu attığınızla farkları tam olarak nedir?

Önemli değil. Hemen cevaplayayım, 3050 gibi "gaming" dGPU barındıran laptoplar bataryada iyi değiller. Sizin yazdığınız işe en uygun olan cihazlar ofis tipi laptoplar. Ona göre önerimi yaptım, öneriyi yaparken oyun oynanacağını da atlamadan iGPU'su iyi bir laptop önerdim.

Önemli değil. Hemen cevaplayayım, 3050 gibi "gaming" dGPU barındıran laptoplar bataryada iyi değiller. Sizin yazdığınız işe en uygun olan cihazlar ofis tipi laptoplar. Ona göre önerimi yaptım, öneriyi yaparken oyun oynanacağını da atlamadan IGPU'su iyi bir laptop önerdim.

Çok teşekkür ederim. Peki benim attığım listeden bir tane seçecek olsaydınız hangisini alırdınız?

Çok teşekkür ederim. Peki benim attığım listeden bir tane seçecek olsaydınız hangisini alırdınız?

Açık konuşmak gerekirse hiçbirisini tercih etmezdim. Intel işlemcilerin iGPU'ları iyi değiller, üstüne AMD işlemciler bataryada daha uzun performans veriyorlar.