Evet ve her şeyiyle çok serin ve güzel çalışıyor. Bilmeyen ve deneyimlemeyen insanlar kulaktan kulağa duyulmuş sözlerle yazıyorlar işte. (genellikle MSI fanı olurlar)

Ne zaman aldınız ne kadar memnunsunuz bazıları almışda bu durumu yaşamış ama ben bu markayı ilk defa duyuyorum onun için şüpheliyim.

ASUS 52 bin sitede hocam baska cihaz yok mu? Hangisini alayım kararsız kaldım bende. Sizdeki cihazın menü kısmını atabilir misiniz cihazın genel ayarlarını kontrol etme kısmını orası benim icin önemlide görünürü nedir bakayım.

Linkini bıraktığım bir Lenovo laptop var fakat kronik yanı var mı bilmiyorum.

Bilgisayar almadan önce ben de bu bilgisayar ile ilgileniyordum adaptörün bilgisayarı besleyemediğini ve kapandığını söylemişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum bir de bu zamanda 4050 kartlı bilgisayara bu parayı vermek mantıklı mı? Biraz geç alınsa üzerine para koyulup en kötü 4060'li bir bilgisayar alınsa daha mantıklı olmaz mı?

O fiyat bandına sakın sırf mağazada diye 3050 ekran kartlı bir model almayın, 4050 hatta şanslıysan 4060'lı bir modele bile denk gelirsin. Konuya hakim arkadaşlar en iyi seçeneği önerecektir.

Belirtilen fiyat aralığında 4060'lı sistemlerin hepsi kasa.

Bilgisayar almadan önce ben de bu bilgisayar ile ilgileniyordum adaptörün bilgisayarı besleyemediğini ve kapandığını söylemişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum bir de bu zamanda 4050 kartlı bilgisayara bu parayı vermek mantıklı mı? Biraz geç alınsa üzerine para koyulup en kötü 4060'li bir bilgisayar alınsa daha mantıklı olmaz mı?

5050'li öneriyor arkadaslarda marka vs belli değil böyle denmezde tutulan bir marka değil fazla bilinen bir marka değil peşin fiyatına 9 taksit yapıyorlar 45klık bir cihaz ama sorun yasayanlar olmus o yüzden bakıyorum sürekli ASUS attı bir arkadas ta sitede 52 bin yazıyor attığı linkte 45k.

https://ty.gl/inno80kkjo301
HP öneririm bir de ek olarak atmadım çünkü hangi modelde hall sensör sorunu var yam bilmiyorum. Ama 35 bine 4050 aşağısını almayın.

35 bine 4050 üstü gelmiyor ve Victus 15 ısı sorunlu 16 larda bilinen 16-S0 serisi( AMD işlemcili olanlar olması lazım) sensör sorunlu ama 16'lar da iyi değil 83-87 derece arasında GPU %98 kullanımdayken ekran gidip geliyor ısıya çok dayanıklı değil farklı modellerde şu modelde bilgisayarım işte 89-90 dereceyi görüyor diye şikayet edenler var ama victuslarda bu ısılara ulaşsak herhalde kartı yakarız.