Bunlar şans işi bende hiç olmadı 5080'li modeli kullanıyorum. Bir şey olursa teknik servise yollarsınız.
Aynı markanın mı 5080 lisini kullanıyorsunuz? 45'e baska marka varsa ona bakalım hocam yoksa.
Bunlar şans işi bende hiç olmadı 5080'li modeli kullanıyorum. Bir şey olursa teknik servise yollarsınız.
Evet ve her şeyiyle çok serin ve güzel çalışıyor. Bilmeyen ve deneyimlemeyen insanlar kulaktan kulağa duyulmuş sözlerle yazıyorlar işte. (genellikle MSI fanı olurlar)
3 aydır kullanıyorum gram sıcaklık artışı ya da bir performans düşüşü yaşamadım.Ne zaman aldınız ne kadar memnunsunuz bazıları almışda bu durumu yaşamış ama ben bu markayı ilk defa duyuyorum onun için şüpheliyim.
3 aydır kullanıyorum gram sıcaklık artışı ya da bir performans düşüşü yaşamadım.
Evet.
Linkini bıraktığım bir Lenovo laptop var fakat kronik yanı var mı bilmiyorum.
O fiyat bandına sakın sırf mağazada diye 3050 ekran kartlı bir model almayın, 4050 hatta şanslıysan 4060'lı bir modele bile denk gelirsin. Konuya hakim arkadaşlar en iyi seçeneği önerecektir.
Bilgisayar almadan önce ben de bu bilgisayar ile ilgileniyordum adaptörün bilgisayarı besleyemediğini ve kapandığını söylemişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum bir de bu zamanda 4050 kartlı bilgisayara bu parayı vermek mantıklı mı? Biraz geç alınsa üzerine para koyulup en kötü 4060'li bir bilgisayar alınsa daha mantıklı olmaz mı?
https://ty.gl/inno80kkjo301
HP öneririm bir de ek olarak atmadım çünkü hangi modelde hall sensör sorunu var yam bilmiyorum. Ama 35 bine 4050 aşağısını almayın.