Amadeus Tesla
Uzman
Ana kart için 15 bini geçmemeyi düşünüyordum. Ben de kendi sistemimde b650 kullanıyordum. Sizin de dediğiniz gibi b650 veya b850 benim de aklımdaki ilk iki parçaydı.
Bence bugün gaming gecesinden indirime girer ise tepe model 9070 XT düşürmeye çalış 32-34 civarına geliyor genelde, onun dışında indirim beklemek pek mantıklı değil ülkenin bu halinde bir saat sonra bile ne olacağını kestiremiyorsun, anakart ve işlemci için bütçeniz nedir?
Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi önümüzü göremiyoruz pek.Bence tek seferde alırsanız daha iyi olur hem garantileri aynı anda başlamış olur ve sorunlu parça olursa daha hızlı davranabilirsiniz çözüm için. Şimdi tek tek parçaları alıp test etme şansınız da olmazsa montajına 4-5 ay sonra başlasanız garantiniz boşa gitmiş olacak fiyatlarda aşağı yukarı aynı hazır sistem gibi olur zaten. Bence yıl sonuna kadar hazır sistem ve indirim kampanyalarını takip etmek daha mantıklı.
15 bini geçmeyi pek istemiyoruz aslında. Ben de kendi sistemimde B650 model ana kart kullanıyorum, memnunum. Kuzenime de yine B650 veya B850 düşünüyordum ben de. Sizce ikisi arasından hangisi daha mantıklı?Fiyatlar ne olur kestirmek zor, ülkemizin ekonomik şartları malum, bence ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. 7800X3D için de B650 ya da B850 bir anakart alabilirsiniz, bütçenizi belirtirseniz ona göre öneri yapalım.
Son düzenleme: