Ana kart için 15 bini geçmemeyi düşünüyordum. Ben de kendi sistemimde b650 kullanıyordum. Sizin de dediğiniz gibi b650 veya b850 benim de aklımdaki ilk iki parçaydı.

Bence bugün gaming gecesinden indirime girer ise tepe model 9070 XT düşürmeye çalış 32-34 civarına geliyor genelde, onun dışında indirim beklemek pek mantıklı değil ülkenin bu halinde bir saat sonra bile ne olacağını kestiremiyorsun, anakart ve işlemci için bütçeniz nedir?
Bence tek seferde alırsanız daha iyi olur hem garantileri aynı anda başlamış olur ve sorunlu parça olursa daha hızlı davranabilirsiniz çözüm için. Şimdi tek tek parçaları alıp test etme şansınız da olmazsa montajına 4-5 ay sonra başlasanız garantiniz boşa gitmiş olacak fiyatlarda aşağı yukarı aynı hazır sistem gibi olur zaten. Bence yıl sonuna kadar hazır sistem ve indirim kampanyalarını takip etmek daha mantıklı.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi önümüzü göremiyoruz pek.

Fiyatlar ne olur kestirmek zor, ülkemizin ekonomik şartları malum, bence ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. 7800X3D için de B650 ya da B850 bir anakart alabilirsiniz, bütçenizi belirtirseniz ona göre öneri yapalım.
15 bini geçmeyi pek istemiyoruz aslında. Ben de kendi sistemimde B650 model ana kart kullanıyorum, memnunum. Kuzenime de yine B650 veya B850 düşünüyordum ben de. Sizce ikisi arasından hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:
Ana kart için 15 bini geçmemeyi düşünüyordum. Ben de kendi sistemimde b650 kullanıyordum. Sizin de dediğiniz gibi b650 veya b850 benim de aklımdaki ilk iki parçaydı.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi önümüzü göremiyoruz pek.

15 bini geçmeyi pek istemiyoruz aslında. Ben de kendi sistemimde B650 model ana kart kullanıyorum, memnunum. Kuzenime de yine B650 veya B850 düşünüyordum ben de. Sizce ikisi arasından hangisi daha mantıklı?
15 bine çıkmanıza dahi gerek yok, geçenlerde de bir arkadaş B850 bir anakartta karar kılmıştı ve fiyatı da 9500 civarındaydı. Bana sorarsanız B650 bir anakart alıp geçin ya da B850 alacaksanız da bütçeyi o kadar yükseltmeyin. 10 bin civarlarına güzel anakartlar var piyasada.

Görünce bu konu aklıma geldi. Şu anki fiyatı 33 bin, indirimle 30-31 belki daha altına da inebilir. Bir göz atın derim.
1757095229313.webp

9070XT beklediğim kadar inmedi. Ama bu tercih edilebilir gibi, şu anda piyasadaki en ucuz 2. 5070 kartı 😂

1757098885207.webp

Son düzenleme:
Görünce bu konu aklıma geldi. Şu anki fiyatı 33 bin, indirimle 30-31 belki daha altına da inebilir. Bir göz atın derim.
Eki Görüntüle 182280

9070XT beklediğim kadar inmedi. Ama bu tercih edilebilir gibi, şu anda piyasadaki en ucuz 2. 5070 kartı 😂

Eki Görüntüle 182304

33'e Red Devil geldi. Bence iyi fiyat gibi.

1757099068448.webp

15 bine çıkmanıza dahi gerek yok, geçenlerde de bir arkadaş B850 bir anakartta karar kılmıştı ve fiyatı da 9500 civarındaydı. Bana sorarsanız B650 bir anakart alıp geçin ya da B850 alacaksanız da bütçeyi o kadar yükseltmeyin. 10 bin civarlarına güzel anakartlar var piyasada.

Teşekkür ederimç Aynı kafadayım ben de. (Bu yanıtı ta perşembe günü yazmıştım, göndermemişim kalmış :D)
Eki Görüntüle 182280

Eki Görüntüle 182304
Bu gaming gecesi olayını çok beğendim. Hem kuzenin sistem için hem kendi baktıklarım için kullanacağım. İyi denk geldi.

Bu gaming gecesi olayını çok beğendim. Hem kuzenin sistem için hem kendi baktıklarım için kullanacağım. İyi denk geldi.
Ben de kasamı aldım bu indirimden, yurt dışından bile ucuza geldi 🤣 Gerçekten iyi indirimler denk geliyor bazen. Bedava ürün dağıttıkları da oluyor. Takip edin kesinlikle.

Ben de kasamı aldım bu indirimden, yurt dışından bile ucuza geldi 🤣 Gerçekten iyi indirimler denk geliyor bazen. Bedava ürün dağıttıkları da oluyor. Takip edin kesinlikle.
Tarayıcımın favoriler çubuğuna ekledim 😀
Bu arada şöyle bir şey bulduk. Hedeflediğimiz sisteme çok yakın. Sizce nasıl? Bu fiyata alınır mı?