30.000-35.000 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

Ana kart için 15 bini geçmemeyi düşünüyordum. Ben de kendi sistemimde b650 kullanıyordum. Sizin de dediğiniz gibi b650 veya b850 benim de aklımdaki ilk iki parçaydı.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi önümüzü göremiyoruz pek.

Fiyatlar ne olur kestirmek zor, ülkemizin ekonomik şartları malum, bence ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. 7800X3D için de B650 ya da B850 bir anakart alabilirsiniz, bütçenizi belirtirseniz ona göre öneri yapalım.
15 bini geçmeyi pek istemiyoruz aslında. Ben de kendi sistemimde B650 model ana kart kullanıyorum, memnunum. Kuzenime de yine B650 veya B850 düşünüyordum ben de. Sizce ikisi arasından hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:
15 bine çıkmanıza dahi gerek yok, geçenlerde de bir arkadaş B850 bir anakartta karar kılmıştı ve fiyatı da 9500 civarındaydı. Bana sorarsanız B650 bir anakart alıp geçin ya da B850 alacaksanız da bütçeyi o kadar yükseltmeyin. 10 bin civarlarına güzel anakartlar var piyasada.

Görünce bu konu aklıma geldi. Şu anki fiyatı 33 bin, indirimle 30-31 belki daha altına da inebilir. Bir göz atın derim.

9070XT beklediğim kadar inmedi. Ama bu tercih edilebilir gibi, şu anda piyasadaki en ucuz 2. 5070 kartı

Son düzenleme:

33'e Red Devil geldi. Bence iyi fiyat gibi.

Teşekkür ederimç Aynı kafadayım ben de. (Bu yanıtı ta perşembe günü yazmıştım, göndermemişim kalmış )
Bu gaming gecesi olayını çok beğendim. Hem kuzenin sistem için hem kendi baktıklarım için kullanacağım. İyi denk geldi.

Bu gaming gecesi olayını çok beğendim. Hem kuzenin sistem için hem kendi baktıklarım için kullanacağım. İyi denk geldi.
Ben de kasamı aldım bu indirimden, yurt dışından bile ucuza geldi Gerçekten iyi indirimler denk geliyor bazen. Bedava ürün dağıttıkları da oluyor. Takip edin kesinlikle.

Ben de kasamı aldım bu indirimden, yurt dışından bile ucuza geldi Gerçekten iyi indirimler denk geliyor bazen. Bedava ürün dağıttıkları da oluyor. Takip edin kesinlikle.
Tarayıcımın favoriler çubuğuna ekledim
Bu arada şöyle bir şey bulduk. Hedeflediğimiz sisteme çok yakın. Sizce nasıl? Bu fiyata alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…