Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000 TL
- Makaleler
- 2
İkinci el olur mu?
Sıfır istiyoruz hocam.
talongod
Üstün
Bütçe biraz daha çıkarsa öneririm. 6 GB 65W 3050 var içerisinde.
1TB versiyonu var mıdır ki acaba 512 biraz az gibi geldiBütçe biraz daha çıkarsa öneririm. 6 GB 65W 3050 var içerisinde.
talongod
Üstün
Günümüzdeki NAND bellek krizinden sonra 1 TB nimet gibi; özellikle sizinki gibi kısıtlı bütçelerde.1TB versiyonu var mıdır ki acaba 512 biraz az gibi geldi
45 bine kadar çıkmayı düşünüyorum kronik sorunu olmayan 1TB SSD içeren bir şey önerme şansınız var mıdır?Günümüzdeki NAND bellek krizinden sonra 1 TB nimet gibi; özellikle sizinki gibi kısıtlı bütçelerde.
talongod
Üstün
45 bine kadar çıkmayı düşünüyorum kronik sorunu olmayan 1TB SSD içeren bir şey önerme şansınız var mıdır?
Bütçe biraz daha çıkarsa öneririm. Daha yeni bir GPU, CPU, SSD'ye sahip.
Bütçe biraz daha çıkarsa öneririm. Daha yeni bir GPU, CPU, SSD'ye sahip.
Hocam yoruyorum sizi özür dilerim ama peki bunun muadili daha bilindik markalardan bir laptop bulabilir miyiz? Daha köklü bir markadan gerekirse 50 civarını zorlayalım.
talongod
Üstün
Hocam yoruyorum sizi özür dilerim ama peki bunun muadili daha bilindik markalardan bir laptop bulabilir miyiz? Daha köklü bir markadan gerekirse 50 civarını zorlayalım.
Şu anda mümkünatı yok. Son zamanlardaki NAND bellek krizinden sonra piyasa altüst oldu. Hele bu laptopları şu fiyatlara gördüğümüze şükredeceğiz; kaçırmayın derim.