Drivefast

Üstün
Merhaba.

Çoğunlukla yarış oyunu oynayacağım, Le Mans Ultimate gibi. Arada hikayeli oyunda oynuyorum. Kullanmış arkadaşlar yardımcı olur mu veya başka gamepadler önerirse de olur.

Teşekkürler.

Hayır.

En son 2.4GHz gecikmesi biraz fazlaydı KP20'nin düzelttiler mi bilmiyorum. Bir de bunun dışında tetik mesafesi bir tık kısa o yüzden önermem yarış oyunları da oynayacakmışsınız zaten. Bu modeller daha iyi olur.

En son 2.4GHz gecikmesi biraz fazlaydı KP20'nin düzelttiler mi bilmiyorum. Bir de bunun dışında tetik mesafesi bir tık kısa o yüzden önermem yarış oyunları da oynayacakmışsınız zaten. Bu modeller daha iyi olur.

Hocam gecikme olarak diyorsanız ben ürünü kablolu olarak kullanabilirim hikayeli oyunlarda da çok rahatsız edeceğini zannetmiyorum clawsın videosunu izledim sanki beitong trigger mesafesi biraz daha fazla gibi geldi bana

Hocam gecikme olarak diyorsanız ben ürünü kablolu olarak kullanabilirim hikayeli oyunlarda da çok rahatsız edeceğini zannetmiyorum clawsın videosunu izledim sanki beitong trigger mesafesi biraz daha fazla gibi geldi bana.

Bir tık kısa hocam bende KP40 var bu modelde aynı şekilde. Hem de almışken kablosuz kullanın kabloyla uğraşmayın. Claws EasySMX D10 klonu alabilirsiniz rahatlıkla. Daha ucuza şarj standı avantajıda var. Yok derseniz PXN ve Fantech'de değerlendirebilirsiniz hiçbiri üzmez.

Bir tık kısa hocam bende KP40 var bu modelde aynı şekilde. Hem de almışken kablosuz kullanın kabloyla uğraşmayın. Claws EasySMX D10 klonu alabilirsiniz rahatlıkla. Daha ucuza şarj standı avantajıda var. Yok derseniz PXN ve Fantech'de değerlendirebilirsiniz hiçbiri üzmez.

Kafam karışık şu an hocam :D zd classic gaming Legend nasıl sizce.