Detaylar
Kim cevapladı?user44
Yetkin
Merhaba.
Çoğunlukla yarış oyunu oynayacağım, le mans Ultimate gibi. Arada hikayeli oyunda oynuyorum. Kullanmış arkadaşlar yardımcı olur mu veya başka gamepadler önerirse de olur.
Teşekkürler.
Bütçe nedir?
Drivefast
Üstün
1600-1700 ama 2K zorlarım.
mr.esat
Bilgin
Beitong Kunpeng 20
Test — Beitong Kunpeng 20. Input lag 1.82-55.88 ms (Latency score Wired A/Wireless E) ✅ Connection: Cable, Dongle and Bluetooth. See latency charts & specs on Gamepadla.
user44
Yetkin
En son 2.4GHz gecikmesi biraz fazlaydı KP20'nin düzelttiler mi bilmiyorum. Bir de bunun dışında tetik mesafesi bir tık kısa o yüzden önermem yarış oyunları da oynayacakmışsınız zaten. Bu modeller daha iyi olur.
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
Drivefast
Üstün
En son 2.4GHz gecikmesi biraz fazlaydı KP20'nin düzelttiler mi bilmiyorum. Bir de bunun dışında tetik mesafesi bir tık kısa o yüzden önermem yarış oyunları da oynayacakmışsınız zaten. Bu modeller daha iyi olur.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
![]()
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Hocam gecikme olarak diyorsanız ben ürünü kablolu olarak kullanabilirim hikayeli oyunlarda da çok rahatsız edeceğini zannetmiyorum clawsın videosunu izledim sanki beitong trigger mesafesi biraz daha fazla gibi geldi bana
user44
Yetkin
Hocam gecikme olarak diyorsanız ben ürünü kablolu olarak kullanabilirim hikayeli oyunlarda da çok rahatsız edeceğini zannetmiyorum clawsın videosunu izledim sanki beitong trigger mesafesi biraz daha fazla gibi geldi bana.
Bir tık kısa hocam bende KP40 var bu modelde aynı şekilde. Hem de almışken kablosuz kullanın kabloyla uğraşmayın. Claws EasySMX D10 klonu alabilirsiniz rahatlıkla. Daha ucuza şarj standı avantajıda var. Yok derseniz PXN ve Fantech'de değerlendirebilirsiniz hiçbiri üzmez.
Drivefast
Üstün
Bir tık kısa hocam bende KP40 var bu modelde aynı şekilde. Hem de almışken kablosuz kullanın kabloyla uğraşmayın. Claws EasySMX D10 klonu alabilirsiniz rahatlıkla. Daha ucuza şarj standı avantajıda var. Yok derseniz PXN ve Fantech'de değerlendirebilirsiniz hiçbiri üzmez.
Kafam karışık şu an hocam
user44
Yetkin
Kafam karışık şu an hocamzd classic gaming Legend nasıl sizce.
Onu da önerecektim güzel kontrolcü fakat stok yok.
Drivefast
Üstün
Onu da önerecektim güzel kontrolcü fakat stok yok.
Bu 3'ü arasından hangisini önerirsiniz?