TRT bandrollü için oem diye paketler çıkarmadilar mi? Bir de yılbaşı indirim olması gerekmez mi ya:( boşuna mı bekledim.

https://www.incehesap.com/jarvis-bronze-oem-paket-fiyati-48279/ usta bunu alacağım arkadaş önerdi sonra yükseltirim parçaları bu arada o sıkıntı değil

Son düzenleme:
@mxths, onu almayın. R7 5700 pek iyi bir işlemci değil, PSU da çöp.

https://www.incehesap.com/jarvis-bronze-oem-paket-fiyati-48279/ usta bunu alacağım arkadaş önerdi sonra yükseltirim parçaları bu arada o sıkıntı değil

Nvidia şart ise bu.
Screenshot_20260102_182718_Chrome.webp

Nvidia şart değilse bu.
Screenshot_20260102_183521_Chrome.webp
2. elden SSD çözmeniz iyi olur.

Bütçe biraz çıkarsa bu.
Screenshot_20260102_182932_Chrome.webp
SSD çöp, onu 2. elden kısa zamanda çözmeniz iyi olur.

Son düzenleme:
@mxths, onu almayın. R7 5700 pek iyi bir işlemci değil, PSU da çöp.

NVIDIA şart ise bu.

NVIDIA şart değilse bu.
2. elden SSD çözmeniz iyi olur.

Bütçe biraz çıkarsa bu.
SSD çöp, onu 2. elden kısa zamanda çözmeniz iyi olur.

NVIDIA olan alacağım şimdilik sonra da parçada yükseltirim birkaç ay kurtarır mı?

@mxths, bütçe çıkıyorsa RX 9060 XT 16GB sistem daha mantıklı. Çıkmıyorsa ya RTX 5060 ya da RX 9060'den beğendiğinizi alabilirsiniz açıkçası.

@mxths, bütçe çıkıyorsa RX 9060 XT 16 GB sistem daha mantıklı. Çıkmıyorsa ya RTX 5060 ya da RX 9060'den beğendiğinizi alabilirsiniz açıkçası.

Hocam NVIDIA olanı almaya karar verdim bütçem 37.000 TL PC ise 34.000 TL. Sence eklenecek bir şey var mı özelleştirmeden soğutucu ya da herhangi bir şey 37.000 TL'ye denk gelecek

Son düzenleyen: Moderatör:
@mxths, bıraktığım özelleştirmelerle 36.000 TL oluyor zaten. Daha üstüne koymaya gerek yok. 2. elden temiz bir SSD bulun yeter. (SN5000, G3 gibi.)

Zen6'yı veya daha sonraki bir nesili beklerim derseniz aynı RAM'den 1 tane daha alırsınız, duruma göre işlemci + anakart upgrade'i ile bir süre rahat edersiniz 1080p çözünürlükte.

@mxths, bıraktığım özelleştirmelerle 36.000 TL oluyor zaten. Daha üstüne koymaya gerek yok. 2. elden temiz bir SSD bulun yeter. (SN5000, G3 gibi.)

Zen6'yı veya daha sonraki bir nesili beklerim derseniz aynı RAM'den 1 tane daha alırsınız, duruma göre işlemci + anakart Upgrade'i ile bir süre rahat edersiniz 1080p çözünürlükte.

Usta özelleştirilmiş linki yok, normal olana atıyor size zahmet tekrardan atar mısınız? SSD işini de hallederim zamanla.

Cok sağ olun hocam.

Hocam biliyorum sizi çok rahatsız ettim ama dediğiniz sistemi alamadım stoklar tükenmişti. Şimdi https://www.incehesap.com/shadow-strike-oem-paket-fiyati-76109/ bu var uygun mudur ve eklenecek bir şey var mı tekrardan çok pardon.

Hocam biliyorum sizi çok rahatsız ettim ama dediğiniz sistemi alamadım stoklar tükenmişti. Şimdi Shadow Strike - AGK | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com bu var uygun mudur ve eklenecek bir şey var mı tekrardan çok pardon.

Önemli değil, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

R7 5700 iyi bir işlemci sayılmaz oyun için.
Sistemlere tekrar bi' bakayım. Uygun gördüğüm bir sistem olursa (özelleştirmelerle) iletirim.

Olmadı bu sistemi özelleştiririz.

@mxths, bütçe nereye kadar çıkar? 2-3 sistem var ona göre özelleştireceğim.

Son düzenleme: