Öncelikle kendi deneyiminizi aktardığınız için teşekkürler. Kararımın Xiaomi 15 olması yönünde çok katkınız oldu. Yazılım konusunda hataların ve eksiklerin amiral gemisi bir model olduğu için umursanmayacağını düşünmüyorum ki kullanımda rahatsızlık vermiyorsa çok da önemli değil. Mobil veri ile 5-5.5 saat açık ekran süresi mi, kapalı olduğu zamanlar da dahil mi acaba? Mobil veri ile dışarıda olacağımdan dolayı kolay kolay 5 saat açık ekran kullanmam zaten kapalı ekran + 3-4 saat ekran süresi ile beraber 8-9 saat kadar götürse benim için kâfidir. Isınma konusunda da diğer düşündüğüm cihaz Exynos olduğu için ve eski cihazım Redmi Note 10S olduğu için ikisi arasında çok eksi olarak sayılmaz bence. Telefonu genellikle bilgisayarda takılırken şarja takıyorum şarj süresi 25 watt bile olsa etkilemezdi beni açıkçası kararımı etkileyen bir faktör olmadı. Şimdi son olarak Xiaomi'de karar kıldım en büyük adayım Xiaomi 15 ama 25000 civarında 14t Pro ve Xiaomi 15'ten 2-3K pahalıya Xiaomi 14 Ultra da düşündürmüyor değil. Kamera olarak çok bir fark bulunmayacaksa daha kibar bir telefon tercihinde bulunmak istiyorum. 14t Pro'lar hakkında da ısınma yorumları çok yapılmış bu yüzden sanırım Xiaomi 15 alacağım. Yeniden teşekkür ederim.