Fatih Han Aslan
Çalışkan
QD-OLED monitör önerisi istiyorum. En son teknoloji panel olması iyi olur. Bütçe 30.000-40.000 TL.
Kullandığı panel teknolojisi kaçıncı nesil oluyo ces2026 beklemeli miyim ?
Gen 4 kullanıyor, yeni modelleri beklersen daha iyi olur.Kullandığı panel teknolojisi kaçıncı nesil oluyo ces2026 beklemeli miyim ?
Hocam önerdiğiniz monitör D. P 1.4(dsc 4K240Hz) destekliyor. D. P 2.1 ile arasında performans farkı olur mu? 4K oyun, film için soruyorum.
Bu arada Gigabyte Türkiye garantisine güvenip bu ürünü almak mantıklı olur mu?
Bilgisayar bileşeni olsa piyasada ki tüm markalar seçilebilir ama konu OLED monitör olunca, garanti ve servis sağlayıcılarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
DP 1.4 ve 2.1 arasında ne performans, ne de görüntü farkı yok. Servis konusunda hepsi pişman edebilir, bir tek Dell bir nebze iyi diye duydum ama onunda monitörleri can sıkıcı sorunlara sahip.
Bu monitörü daha önce deneyimleme şansınız oldu mu?(veya çevrenizden birisi)
Normal kullanıcılardan deneyim paylaşan pek olmamış.
Hayır. Ben genel olarak kendime güveniyorum, incelemesine bakıp önerdiğimden kullanıcıların çok büyük bir kısmı olumlu dönüş yapıyor. Tam tersi ben kullanıyorum iyi diyen kullanıcıların çoğuda parasını hak etmeyen monitörleri öneriyor. Bir şeyi bilmek için illa kullanman gerekmez. Bir şeyi eleştirmek içinde illa o işi yapıyor olman gerekmediği gibi.
Ama şunu bilmen lazım mükemmel ürün yok. İstersen 200k ver mutlaka kusur bulursun.