25457
Uzman
30.000-40.000 TL bütçem var, çamaşır makinesi arıyorum. Wi-Fi özellikli ve 10-11 kg olmasını istiyorum. Önerileriniz neler? Bütçe çok az artabilir. Mağazadan alınacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkma problemi var. Sıkmaya gelince afallıyor makine. Servis'i aradık geldiler hafıza kartı bozuk diyor. Değiştirecekler 2 gün sonra gelip umarım başka bir sorun çıkarmaz. Sıfır cihaz ben ona sinirleniyorum. İnternetten baktım. Altus ve Arçelikte bu baya kronik bir sorunmuş son modellerinde. Ayrıca 1 dk kaldı diyor makine ama rahat 10 dk daha dönüyor.
Makinenin 1 dakikası normal 1 dakika değildir. Bazen daha erken bazen daha geç bitebilir. Makine çamaşır durumuna göre yapar bunu.Ayrıca 1 dk kaldı diyor makine ama rahat 10 dk daha dönüyor.
Ben kronik sorunlu bir cihaz üreten şirketi önermem. Siemens ve Bosch bu piyasada harikalar. Ha fiyat farkı ortada bu sorunlara katlanıp uygun fiyat istiyorsan türk marka al lafım yok. Ama biz bilseydik almazdık yani.@sobyuysa kanka teknoloji şans işi, sorun yaşanabilir, belki de senin aldığın modelde kronik sorun vardır.
Bunca zamandır kaç çamaşır makinesi kullanmışızdır ailecek, böyle bir şeyi ilk kez görüyorum. Türk markası diye övmeyin. Bu şirketler eskiden güzeldi. Anlaşılan kaliteden kısıyorlar yabancılarla kapışabilmek için. Ayrıca biz Vestel TV ve Beko buzdolabı kullanıyoruz. Öyle alman hayranlığımız yok.Makinenin 1 dakikası normal 1 dakika değildir. Bazen daha erken bazen daha geç bitebilir. Makine çamaşır durumuna göre yapar bunu.