işlemci tray olduğu için içinden stok soğutucu çıkmayacak hocam.Anakart olarakta Biostar değilde Msı Pro B650M-B öneriririm.Onun dışında yeterli bir sistem hocam uzun vadeli gayet.Birde bütçeyi arttırırsanız klavye,mouse ve kulaklığa iyi şeyler seçebilirsiniz Rampage leş gibi bir marka çünkü.
işlemci tray olduğu için içinden stok soğutucu çıkmayacak hocam.Anakart olarakta Biostar değilde Msı Pro B650M-B öneriririm.Onun dışında yeterli bir sistem hocam uzun vadeli gayet.Birde bütçeyi arttırırsanız klavye,mouse ve kulaklığa iyi şeyler seçebilirsiniz Rampage leş gibi bir marka çünkü.
Teşekkür ederim. Tray olduğu için ekstra sıvı soğutma alacağım zaten. Klavye mouse vs o ürünler arkadaşıma vereceğim zaten. Kullanacağım ürünler değil. 2060lı sistem var elimde aktif kullandığım ama yükseltmek istiyorum. Son soru olarak 12100f - 2060 12gb'tan bu sisteme geçilir mi sizce?
Teşekkür ederim. Tray olduğu için ekstra sıvı soğutma alacağım zaten. Klavye mouse vs o ürünler arkadaşıma vereceğim zaten. Kullanacağım ürünler değil. 2060lı sistem var elimde aktif kullandığım ama yükseltmek istiyorum. Son soru olarak 12100f - 2060 12gb'tan bu sisteme geçilir mi sizce?
Teşekkür ederim. Tray olduğu için ekstra sıvı soğutma alacağım zaten. Klavye mouse vs o ürünler arkadaşıma vereceğim zaten. Kullanacağım ürünler değil. 2060'lı sistem var elimde aktif kullandığım ama yükseltmek istiyorum. Son soru olarak 12100F - 2060 12 GB'tan bu sisteme geçilir mi sizce?
Bütçeniz eğer 40k ise 9060XT+9600X sistemler çıkıyor, 43kya yükseltirseniz ise 5070+7600 sistemler çıkar, zaten elinizde SSD ve kasa var bir daha yükseltmeyeceğiniz için 5070 daha iyi olur.
Bütçeniz eğer 40k ise 9060XT+9600X sistemler çıkıyor, 43kya yükseltirseniz ise 5070+7600 sistemler çıkar, zaten elinizde SSD ve kasa var bir daha yükseltmeyeceğiniz için 5070 daha iyi olur.
Aslında ilk isteğim oydu ama çoğu kişi AMD almanı öneriyor. Ben NVIDIA ve Intel tarafındayım genelde. Bütçe maksimum 25 olacak gibi. i312100f-2060 12 GB sistem var elimde onu satacağım üstüne 25 ekleyeceğim. Klavye mouse monitör vs. hepsini satıp sistemi alacağım. 20ye fiyat biçtim ama az mı çok mı zerre fikrim yok.
Almayı düşündüğüm sistem bu. İçerisinde ki monitör, klavye, mouse vs'leri 12100f- rtx 2060 12gb lı sisteme dahil edip. 20k gibi düz fiyat satarım dedim. Geri kalanıda kendim ödeyim dedim. Ama bu fiyat işte uygun mu dedim yoksa pahalı mı zerre fikrim yok.