Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000-40.000 TL
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Acer Nitro 5 serisini öneririm. Bir çok konfigürasyon seçeneğimiz var.
Nitro 16 ile ikisinin arasındaki fark çok bariz mi ve de victus modellleri önerir misiniz bu bantta?Acer Nitro 5 serisini öneririm. Bir çok konfigürasyon seçeneğimiz var.
- Makaleler
- 1
Nitro 16 ile ikisinin arasındaki fark çok bariz mi ve de Victus modellleri önerir misiniz bu bantta?
Acer modeller varken Victus alınmaz.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Acer Nitro 16 modelleri iyidir ancak ben tercihimi Nitro 5'ten yana kullanırım. Nitro 16'larda sıvı metal var, uygulaması zor bir ürün. Onun yerine Nitro 5 alıp Pullsar Ice Dragon Kyrosheet uygularsınız, mükemmel olur. Victus kesinlikle önermiyorum. Bir ton problemleri var, üstüne garanti servisleri de BDH Bilişim.Nitro 16 ile ikisinin arasındaki fark çok bariz mi ve de victus modellleri önerir misiniz bu bantta?
- Makaleler
- 1
Acer Nitro 16 modelleri iyidir ancak ben tercihimi Nitro 5'ten yana kullanırım. Nitro 16'larda sıvı metal var, uygulaması zor bir ürün. Onun yerine Nitro 5 alıp Pullsar Ice Dragon Kyrosheet uygularsınız, mükemmel olur.
Şunu da ekleyeyim sayın Burak hocam. Sıvı metallerin akma olasılığı termal Pad'e göre yüksek ve uzun ömürlü değiller. Acer'ın modellerinde ise akma çok sıklıkla görülüyor
@1KO, Nitro 5'lerin içindeki termal macun leş. Gül gibi soğutmayı kullanılamaz hale getirmiş. Sayın Burak hocamında dediği gibi termal pad uygulayın.
Sadece hikayeli oyun oynuyorsanız şunlara bakabilirsiniz 5000 serisinin teknolojilerinden dolayı. Ama FPS oyunları oynuyorsanız 4060 almanız daha mantıklı.