Bütçe
30.000-40.000 TL

1KO

Üyecik
Üniversite ve meşgul olmadığımda oyun oynama amaçlı kullanacağım.

Parayı çöp etmek istemiyorum, bu yüzden ikinci el piyasasını gözden geçirmek istiyorum. Acer Nitro 16 4060 önerilmiş sanırım.

Başka model önerileriniz nelerdir?

Nitro 16 ile ikisinin arasındaki fark çok bariz mi ve de victus modellleri önerir misiniz bu bantta?
Acer Nitro 16 modelleri iyidir ancak ben tercihimi Nitro 5'ten yana kullanırım. Nitro 16'larda sıvı metal var, uygulaması zor bir ürün. Onun yerine Nitro 5 alıp Pullsar Ice Dragon Kyrosheet uygularsınız, mükemmel olur. Victus kesinlikle önermiyorum. Bir ton problemleri var, üstüne garanti servisleri de BDH Bilişim.

Acer Nitro 16 modelleri iyidir ancak ben tercihimi Nitro 5'ten yana kullanırım. Nitro 16'larda sıvı metal var, uygulaması zor bir ürün. Onun yerine Nitro 5 alıp Pullsar Ice Dragon Kyrosheet uygularsınız, mükemmel olur.

Şunu da ekleyeyim sayın Burak hocam. Sıvı metallerin akma olasılığı termal Pad'e göre yüksek ve uzun ömürlü değiller. Acer'ın modellerinde ise akma çok sıklıkla görülüyor 🤗.

@1KO, Nitro 5'lerin içindeki termal macun leş. Gül gibi soğutmayı kullanılamaz hale getirmiş. Sayın Burak hocamında dediği gibi termal pad uygulayın.