İyi bir monitor ancak fanlı ve IPS panel, bedava verilse kullanırım ancak para verip almam, özellikle bu fiyatlarda iken. OLED varken yanına yaklaşılmaz yani. Önerim XG27AQDMG ya da PG27AQDP beklemeniz.

ASUS Türkiye'ye mail attım geçen hafta. XG27AQDMG stoklara ne zaman gelecek diye:
Konu ile ilgili birimlerimizle iletişim geçmemizi istinaden tam tarih belli olmuyor ile birlikte gelecek süreç tekrardan stoklara girecek.
Geleceği kesin. Baktım olması gerekenden pahalı gelirse yaz aylarını beklerim. Bu kış fuarlarda tandem OLED (sanırım böyle yazılıyor) vs. bir sürü OLED teknolojisi tanıtıldı. Daha yüksek parlaklıklar, metinlerde daha keskin görüntü ve daha az OLED yanığı riski gibi şeyler tanıtıldı. Ayrıca bazı asyalı panel üreticileri organik olmayan OLED alternatifi panellerini tanıttılar. Böylece OLED yanığı tarihe karışmakla birlikte uzun vadede belirli renge yüklenmekten oluşan o rengin canlılık sorunu gibi şeyler de dert olmaz. Evet işin gerçeği biz içerik tükettikçe görüntüyü oluştururken en çok hangi renk pikseller çok kullanılmışsa o renklerin ömrü daha çabuk bitiyor. Daha dün arkadaşım aradı. LG'nin İlk çıkan C serisi OLED TV'sini almıştı babasına. Babası maç izlerdi çoğunlukla. Yeşil ağırlıklı sahnede ekranın orta kısımlarında kahverengimsi hale oluşuyormuş. Tabii ki bu ilk OLED'ler idi ve 5 yıl oldu alınalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunların arasında kaldım sizin yorumlarınızdan yola çıkacarak ama çok büyük farkları yok gibi.
AQDMG öneririm, ben de onu alacağım. Stoklara gelmesini beklemek lazım.

Bunların arasında kaldım. Sizin yorumlarınızdan yola çıkacarak ama çok büyük farkları yok gibi.

Eğer ACDNG'yi alacaksan odanda en ufak ışık olmamasına dikkat et, klavye ışığının yansıması bile mükemmel siyah deneyimini bozuyor. Fiyat aynı olursa ve aktif olarak 360FPS alabildiğiniz oyunlar oynuyorsanız 360Hz olanı alın. Bence aqdmg çok daha iyi bir monitor ancak 240Hz vs 360Hz konusu devreye giriyor burada. İkisi de çok üst düzey monitörler bu arada ikisi de kötü değil, fiyat ve stok durumuna göre hangisi daha uygunsa onu alırdım ben, yenileme hızı harici AQDMG daha iyi bence bu arada.