Konu sahibi özellikle 4060 ekran kartlı olacağını belirtmiş, oyun için aldığı biraz belli. Harici ekran kartsız Acer cihaz performans olarak kötü olur. Erazer Deputy ise baştan aşağı kötü bir cihaz. Clevo kasa kullanıyor, %64 sRGB panel, 75W ekran kartı ve DDR4 anakarta sahip.
Bu fiyata Erazer var ve genelde 4050 laptoplar var 4060 istiyorsa bütçe çıkılması gerekli

Arkadaşınıza sorar mısınız illaki 4060 mı olmalıymış 4050 olmaz mıymış?

RTX 4060 istedi ama 4050 de önerinde olmadı onu anltırım ben hocam.

Bu fiyata Erazer var ve genelde 4050 laptoplar var 4060 istiyorsa bütçe çıkılması gerekli.

Haklısın kral bende baktığım da anlamama rağmen min 40klık laptopelr gözüme çarptı.

Konu sahibi özellikle 4060 ekran kartlı olacağını belirtmiş, oyun için aldığı biraz belli. Harici ekran kartsız Acer cihaz performans olarak kötü olur. Erazer deputy ise baştan aşağı kötü bir cihaz. Clevo kasa kullanıyor, %64 sRGB panel, 75W ekran kartı ve DDR4 anakarta sahip.

%64 sRGB panel kötü olur ya haklısın kral.

Onayı aldım RTX 4050 de olur dedi.

RTX 4060 istedi ama 4050 de önerinde olmadı onu anltırım ben hocam.

Haklısın kral bende baktığım da anlamama rağmen min 40klık laptopelr gözüme çarptı.

%64 sRGB panel kötü olur ya haklısın kral.

Onayı aldım RTX 4050 de olur dedi.
Arkadaşınızın diğer kriterleri neler? Çözünürlük, ekran hz'i, depolama gibi gibi.

Arkadaşınızın diğer kriterleri neler? Çözünürlük, ekran Hz'i, depolama gibi gibi.

Sadece ekran kartı RTX 4060 olursa güzel olur dedi kral gerisinin pek bir önemi yok dedi AMD Intel fark etmez dedi.

Çok güzel duruyor kral bunu atayım olmadı gitsin alsın.

32K veriyor kral ASUS tuff olanı çok beğendi.

30 bin civarı dediğiniz maksimum ne kadar? Belki daha iyi cihazlar önerebilirim.

Kral 33'e kadar çıkar Max ASUS TUF olanı çok beğendi onu almayı düşünüyor.

Kanka ikisini de attım ASUS'u beğendi.