- Makaleler
- 6
Anladım. S21 FE aşırı ısınıyor oyunlarda, aynı performansı hiç istemem.
S21 fenin kronik sorunu zaten o
Anladım. S21 FE aşırı ısınıyor oyunlarda, aynı performansı hiç istemem.
S21 FEnin kronik sorunu zaten oçok sıcak ortam olmadığı sürece ısınmaz. Yoksa her telefon neredeyse ısınır.
Gerçekten el yakar cinsten ısınıyor mecburen çıkmak zorunda kalıyorum oyundan. S24 genel olarak alınır sanırım ya eskisi gibi ısınma sorunu da yokmuş.
Batarya harici sorunu yok. Mesela şunları da öneririm.
Bu iki cihaza da baktım fakat POCO da yazılımsal sıkıntılar var deniyor. Reklam falan çıkıyormuş, arayüzde takılmalar çokmuş. Honor için de Google sorunu var deniyor. Aldığım zaman böyle sorunlarla karşılaşsın istemiyorum. Kağıt üstündeki özellikleri çok güzel iki cihazın da fakat yazılım ile bozulsun istemiyorum. ROM attım memnunum demişler POCO için fakat ne kardeşim ne de ben pek anlamayız bu işlerden. Almışken uğraşmak istemiyorum.
Hocam POCO da arayüzde takılmalar anca ucuz telefonlarında olur bunda yok. Reklamda yok.
Honor ise Huawei'den ayrıldığı için Google sorunu yok.
Yani aslında aldığınızda dediğiniz sorunlardan hiçbiri ile karşılaşmazsınız. Tavsiyem Honor 400 Pro almanız yönünde.
Ekran boyutu aklımdan çıkmış. Honor 400 belki idare edilebilir fakat Pro ve POCO ekran boyutu olarak beğenmez.
Benim de aklımdan çıkmıs :/ yani S24 dışı ona yakın boyutta telefon yok ya. Ya da bütçeyi aşmanız lazım. O yüzden S24 yeterli olur.
Vivo X200 FE var S25 var. Özellikle Vivo X200 FE boyutuna göre bataryası çok iyi.