30.000 TL bütçede 2K-4K 27 inç monitör tavsiyesi

Bütçe
30.000 TL
Asus ekipmanlarda biraz geri kalmış bir marka. Çinçançon markaları ezdi geçti zaten piyasada onları.

Bir de OLED alacaksanız koruma teknolojilerine ve nesillerine dikkat ediniz. Malum pahalılar ve oled burn olmasını istemeyiz.

Bir de OLED alacaksanız koruma teknolojilerine ve nesillerine dikkat ediniz. Malum pahalılar ve oled burn olmasını istemeyiz.
Evet daha önce hiç OLED monitör kullanmadım eğer alırsam ilk OLED monitörüm olacak doğrusunu söylemek gerekirse OLED monitör teknolojisi hakkında bilgiye sahip değilim hiç araştırma yapmadım ne gibi teknolojileri var vs herhangi bir yanma durumunda marka ürünün arkasında duruyormu garanti mevzuları nasıl işliyor vs bunlar hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Bu iki monitör arasında sizce hangisi daha mantıklı aralarında ahım şahım bir fiyat farkı yok biri 2K biri 4K çözünürlüğe sahip 500Hz olması benim için bir anlam ifade etmiyor.

Ana konu mesajında 4K istemiyorum deyip şimdi 4K bir monitörü seçenek olarak sunup sormanı anlamadım.

Hocam aralarında 5 bin TL gibi komik bir fiyat farkı var bu tarz durumda tabii ki de 4K alırım ihtiyacım olmamasına rağmen neden 2K alayım mantıklı olan da bu değil mi? İstemiyorum demem neyi değiştirir? Ben aralarında yüksek fiyat farkı olduğunu sandığım için istemiyorum dedim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum zaten 4K benim işime gelir Hz yüksek olmasa da olur rekabetçi oyun oynamadığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…