Bütçe
30.000 TL
Alınmaz. Bu paraya neredeyse RTX 5060 sistem alınıyor, adamlar 3060 koymuş... PSU da güvenilir değil. İncehesap'tan hazır sistem almayın.
Nerden ne alcam ozaman

Alınmaz. Bu paraya neredeyse RTX 5060 sistem alınıyor, adamlar 3060 koymuş... PSU da güvenilir değil. İncehesap'tan hazır sistem almayın.
Bu nasıl https://www.incehesap.com/genesis-prime-tavsiye-sistem-fiyati-81973/

Son düzenleme:

1758963407907.webp

Bu SSD'yi koyarsan alınır bence.Bir de ne amaçla kullanacaksın?

@DarkRage, niye onu alsın? Fiyatına göre kötü disk. Bence markasına bakıp disk önermişsin... Aynı fiyat farkına Adata Legend 900 bundan iyi mesela. Daha uygun fiyata WD SN5000 de daha makul bir tercih.

@luxyp, ikinci sistem daha makul olsa da şahsen ben Frisby marka PSU'lu bir sistemi tavsiye edemem.

@DarkRage, niye onu alsın? Fiyatına göre kötü disk. Bence markasına bakıp disk önermişsin... Aynı fiyat farkına Adata Legend 900 bundan iyi mesela. Daha uygun fiyata WD SN5000 de daha makul bir tercih.

@luxyp, ikinci sistem daha makul olsa da şahsen ben Frisby marka PSU'lu bir sistemi tavsiye edemem.
Yok,markasına bakıp değil.Ben kullandım ve memnunum.

Bende çok bilmiyorum ki ne alacağım o yüzden 5 gündür burada biri uygun bir sistem önerir niye bekliyorum valaha.

@DarkRage, memnuniyet yapılacak işe bağlı. Şimdi sen oyun oynuyorum, internette geziyorum dersen zaten herhangi bir M.2 SSD de seni memnun edecek. MSI M470 PRO, standart bir kullanıcı için kötü disk değil ama fiyatının ederi bir disk değil. Her ne kadar sentetik hızları yüksek gözükse de donanımsal açıdan zayıf bir disk. QLC NAND var bu diskte, büyük dosya yazmalarında cache dolunca hız dibe vuruyor. Bunları oyun oynarken veya internette gezerken fark etmezsin. O yüzden de illaki memnun kalırsın.

@luxyp, hazır sistem piyasasını çok takip etmiyorum, sadece örnek amaçlı şu sistemi atıyorum:

Yani aşağı yukarı tercihin bu yönde olsun, bu bütçede eski nesil ekran kartı alma. RTX 5060 her ne kadar 8 GB olsa da 3060'tan çok daha iyi. Bu attığım sistem de %100 içime sinmedi açıkçası parça kalitesi yönünden ama diğer attıklarından daha iyi bence.

@DarkRage, memnuniyet yapılacak işe bağlı. Şimdi sen oyun oynuyorum, internette geziyorum dersen zaten herhangi bir M.2 SSD de seni memnun edecek. MSI M470 Pro, standart bir kullanıcı için kötü disk değil ama fiyatının ederi bir disk değil. her ne kadar sentetik hızları yüksek gözükse de donanımsal açıdan zayıf bir disk. QLC NAND var bu diskte, büyük dosya yazmalarında cache dolunca hız dibe vuruyor. Bunları oyun oynarken veya internette gezerken fark etmezsin. O yüzden de illaki memnun kalırsın.

@luxyp, hazır sistem piyasasını çok takip etmiyorum, sadece örnek amaçlı şu sistemi atıyorum:

Yani aşağı yukarı tercihin bu yönde olsun, bu bütçede eski nesil ekran kartı alma. RTX 5060 her ne kadar 8 GB olsa da 3060'tan çok daha iyi. Bu attığım sistem de %100 içime sinmedi açıkçası parça kalitesi yönünden ama diğer attıklarından daha iyi bence.

Yani parçaları bulursam kendimde toplayabilirim.