ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
30.000 TL bütçe ile Word, Excel, online derslere katılma, Zoom, Teams, Google meet ve webte gezinme gibi uygulamaları kullanmak için ince, mümkünse mikrofonu orta-iyi ve şarjı iyi giden bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Aklımda MacBook Air M1 var aslında ancak işim gücüm masaüstü olduğu için dizüstü bilgisayardan hiç anlamıyorum. Huawei Matebook' lar ilgili çekici duruyor Windows tarafında ancak eğer kesinlikle Mac derseniz Mac de alınabilir. Eşime alacağım kendisi Apple ürünlerinden sadece iPhone kullanıyor Apple ekosistemi ile bir alakası yok, sadece yukarıda yazdığım işler yapılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
30.000 TL bütçe ile Word, Excel, online derslere katılma, Zoom, Teams, Google meet ve webte gezinme gibi uygulamaları kullanmak için ince, mümkünse mikrofonu orta-iyi ve şarjı iyi giden bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Aklımda MacBook Air M1 var aslında ancak işim gücüm masaüstü olduğu için dizüstü bilgisayardan hiç anlamıyorum. Huawei Matebook' lar ilgili çekici duruyor Windows tarafında ancak eğer kesinlikle Mac derseniz Mac de alınabilir. Eşime alacağım kendisi Apple ürünlerinden sadece iPhone kullanıyor Apple ekosistemi ile bir alakası yok, sadece yukarıda yazdığım işler yapılacak.
İlk öncelikle yapacağınız hiç bir görüşmede laptop mikrofonu iyi bir şekilde tatmin etmez o yüzden en azından bir yaka mikrofonu öneririm.
Laptop olarakda bulabilirseniz Vivobook S15 OLED bulamazsanız Lenovo Yoga Slim 6 14APU8.

İlk öncelikle yapacağınız hiç bir görüşmede laptop mikrofonu iyi bir şekilde tatmin etmez
Bunu biliyorum bu bütçede hocam ancak zaten üst düzey bir performans beklemiyorum. Karşı tarafa sesi net göndersin yeter. Hali hazırda kulakiçi iyi bir BT kulaklık var zaten en kötü o kullanılır yani ses kriterini eleyebiliriz.
Nvidia Broadcast kullanılabilir mikrofon ve kamera için.
Cihazda ekran kartı olmasına gerek yok hocam.

En mantıklı seçenek bu bence. Kamerası FHD ve güzel. Şarj süresi de gayet yerinde OLED paneli bulunuyor ve çok kaliteli bir ekrana sahip. Film vs. izlerken de en güzel görüntü kalitesiyle izlemiş olursunuz.

En mantıklı seçenek bu bence. Kamerası FHD ve güzel. Şarj süresi de gayet yerinde OLED paneli bulunuyor ve çok kaliteli bir ekrana sahip. Film vs. izlerken de en güzel görüntü kalitesiyle izlemiş olursunuz.
OLED panel olması harika hocam açıkçası. Masaüstü tarafında bu fiyata sadece monitör alınıyor.

Bahsettiğiniz kullanım senaryosu için en iyi seçim MacBook olacaktır. iPhone olması da şahane zira en kullanmayacak kişiye bile telefon-bilgisayar uyumluluğu lazım oluyor.

En iyi seçim MacBook Air M1 olacak. Dediklerinizi bu bütçede en iyi yapabilecek cihaz gibi duruyor. Ayrıca şarjı da çok çok iyi gittiği için dediklerinizi batarya performansıyla yapacak ve priz aramaya gerek kalmayacak. Ayrıca OLED ekran olmasa da IPS retina ekranı ile çok iyi bir performans verecek.

M1 alın derim günlük kullanım ve toplantı için.
Yoga Slim'in o modelinde şarj süresi kötü ve pilde kötü performans veriyor birkaç kişi almıştı pek memnun değillerdi açıkçası iade ettiler. Panel hariç bana kalırsa albenisi yok. Biraz bütçe artar derseniz windows tarafında daha iyi OLED modellere yönelmek daha iyi.