Detaylar
Kim cevapladı?Argo
Uzman
İlk öncelikle sakin olun, HDMI kablosunu iyi bir şekilde taktığınızdan emin misiniz? Klavye mouse ışıkları geliyor mu? Ekran kartına giden güç kabloları sağlam bir şekilde taktınız mı?Daha şimdi işlemci soğutucusunu ve ekran kartını taktım. Ama ekrana görüntü gelmiyor ve fan bir yere vuruyor gibi ses çıkarıyor. Cidden ağlamaktan harap oldum, ne yapacağım? Lütfen yardım edin.
aege
Üyecik
Fan çarpma sorununu da düzelttim, HDMI'da açık, her şey normal çalışıyor ama ekran gelmiyor, ekran kartı da çalışıyor.İlk öncelikle sakin olun, HDMI kablosunu iyi bir şekilde taktığınızdan emin misiniz? Klavye mouse ışıkları geliyor mu? Ekran kartına giden güç kabloları sağlam bir şekilde taktınız mı?
Argo
Uzman
Sisteminizi yazın. Ayrıca sorularıma ayrı ayrı detaylı bir şekilde cevap verin yoksa en iyi şekilde yardımcı olamayız, ki bazı sorularıma cevap vermediniz, ekran kartı kabloları sağlam şekilde oturtunuz mu? RAMleri slota düzgün bir şekilde oturttuğunuzdan emin misiniz?Fan çarpma sorununu da düzelttim, HDMI'da açık, her şey normal çalışıyor ama ekran gelmiyor, ekran kartı da çalışıyor.
theodore bagwell
Başarılı
Anakart üzerinde ışık yanıyor mu?Fan çarpma sorununu da düzelttim, HDMI'da açık, her şey normal çalışıyor ama ekran gelmiyor, ekran kartı da çalışıyor.
Daffy Duck
Üstün
HDMI kablosunu ekran kartına taktığınıza emin olduktan sonra anakartta hata ışığı yanıp yanmadığını kontrol edin.
aege
Üyecik
Hayır yanmıyor.
Işık yanmıyor.HDMI kablosunu ekran kartına taktığınıza emin olduktan sonra anakartta hata ışığı yanıp yanmadığını kontrol edin.
Ekran kartında bulunan 8 girişli kabloyu taktım. 1 tanesi boşta kaldı araya sakladım. Tam sağlam oturttum ekran kartının fanlarıda çalışıyor ramler gönderici tarafından geldi ellemedim.Sisteminizi yazın. Ayrıca sorularıma ayrı ayrı detaylı bir şekilde cevap verin yoksa en iyi şekilde yardımcı olamayız, ki bazı sorularıma cevap vermediniz, ekran kartı kabloları sağlam şekilde oturtunuz mu? RAMleri slota düzgün bir şekilde oturttuğunuzdan emin misiniz?
Argo
Uzman
RAM'leri bir çıkar tak yapar mısın? Belki biraz oksitlenmiş olabilir çıkar tak yapınca düzelmesi lazım.Hayır yanmıyor.
Işık yanmıyor.
Ekran kartında bulunan 8 girişli kabloyu taktım. 1 tanesi boşta kaldı araya sakladım. Tam sağlam oturttum ekran kartının fanlarıda çalışıyor ramler gönderici tarafından geldi ellemedim.
Daffy Duck
Üstün
Sistem özellikleriniz nedir?
aege
Üyecik
- AMD Ryzen 5 7500F
- Gigabyte B650M S2H
- NVIDIA GeForce RTX 5060
- 16GB (2x8GB) DDR5 RAM
Ekran olarak televizyon taktım eski model hdmi olarak ayarladım ondan dolayı olma ihtimali olabilirmiRAM'leri bir çıkar tak yapar mısın? Belki biraz oksitlenmiş olabilir çıkar tak yapınca düzelmesi lazım.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-