30.000 TL Laptop önerisi

Evet var. 165 Hz Nitro bu panel olarak sıkıntısı yok, pil ömrü olarak gene zayıf ama.
Hocam bunlarda anakarta gömülü mü geliyor RAM? Şu an 8 RAM baş ağrıtabilir çünkü, 16'lığı var mıdır?

Hocam bunlarda anakarta gömülü mü geliyor RAM? Şu an 8 RAM baş ağrıtabilir çünkü, 16'lığı var mıdır?
Gömülü değil 2 slotta yükseltilebilir. 16'lığı var da fark arada çok. Bu şekilde alıp yükseltmek daha mantıklı. Önceki mesaj da yanlış anlaşılmasın, 165 Hz modeller renk doğruluğu ve parlaklık olarak daha iyi panel ile geliyor ondan iyi.

Anladığım kadarıyla tek slota takılı 8 GB geliyor hocam, değil mi?

Laptop'ta hiç RAM yükseltemedim, masaüstümde birçok kez değişikliğe gidebildim fakat makineyi açmaktan korkuyorum biraz. Basit bir işlem tâbi ama daha önce babamın laptopunu açarken batarya anakarta bağlantısı koptu, korkuyorum biraz da. Riskli olur mu değiştirmek?

Tek 8 GB. Sıkıntı olmaz nasıl yapacağınızı bildiğiniz sürece.

Tek 8 GB. Sıkıntı olmaz nasıl yapacağınızı bildiğiniz sürece.
Bir değerlendireyim hocam, sizi sıktım biliyorum ama çok uzun bir süre kullanacağım ve benim için çok önemli.
Eski konularınızdan bildiğim kadarıyla laptop konusunda oldukça bilgilisiniz o yüzden soruyorum, attığınız Nitro 16 4050'li R5 7535H'lı makinedense premiumdan hafif fedakarlık yapıp CPU ve GPU konfigürasyonu çok daha iyi olan bir makineye 3K fazla vermek mantıklı olur değil mi? Ayrıca başka öneri aklınıza gelirse de atabilirsiniz, bilgilendirmeyi buradan yapacağın.

@@mr.esat Hocam, sınava hazırlık sürecinden daha lanet bir şey yok.Sınav için başarılar dilerim.
Eyvallah, çalışıyoruz ama nereye bakalım. En kötü Gebze Teknik PC gelmek zorunda.

Evet mantıklı olur, bu bütçeye en mantıklı tercihler belirttiğim 2 model zaten.

Evet mantıklı olur, bu bütçeye en mantıklı tercihler belirttiğim 2 model zaten.
Eyvallah hocam, dediğim gibi konu sürekli güncel tavsiyeleriniz olursa verin lütfen.

İfadeler: 106

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…