Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere 2K monitör arayışı içindeyim. Bütçem 30000 TL. Tüm önerilerinize açığım. Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynamaktayım. Ayrıca "34 inç Odyssey OLED G8 G85SD" monitörü hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30000
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Kullandığım bir monitör, birkaç ay önce 27000₺ ye aldım. Ben aldıktan sonra Amazon'da 21-23k bandında Amazon TR tarafından satıldı. 30000₺ lik bir monitör değil. Alınacaksa indirim beklenmeli.
Genel olarak monitördne memnunum.
murim
Uzman
Hocam 32" 2K için sınır kabul edilir o paraya alçaksanız ve benim gibi hikayeli oyun seviyorsunuz sanırım. 4K almanızı tavsiye ederim hem yeni teknoloji hem de hakkını verir. Bu ürünü inceleyebilirsiniz.
Öncelikle tespitiniz çok doğru, evet genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum. Ancak sistemim 4K için çok verimli bir sistem değil. Bu nedenle 2K monitör arayışı içerisindeyim. 2K öneriniz varsa önerilerinize açığım ve cevabınız için teşekkür ederim.Hocam 32" 2K için sınır kabul edilir o paraya alçaksanız ve benim gibi hikayeli oyun seviyorsunuz sanırım. 4K almanızı tavsiye ederim hem yeni teknoloji hem de hakkını verir. Bu ürünü inceleyebilirsiniz.
murim
Uzman
O zaman bunu tavsiye edebilirim ama monitör 4K olsa bile 2K çok rahat izleyebilirsiniz. İleride 4K geçince de monitör değiştirmenize gerek kalmaz illa 2K derseniz benim kullandığım monitörün üst segmenti IPS panellisini öneririm.
www.gaming.gen.tr
ASUS ROG Strix XG32AQ 32 inç 175Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
ROG StrixXG32AQ Oyuncu Monitörü — 32” WQHD (2560 x 1440), Fast IPS, 175Hz (OC), 1ms GTG, NVIDIA G-SYNC uyumluluğu, Değişken Hız Aşırtma