LuciFeriaN

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bütçem 30.000 TL'dir. All-in One bilgisayar (masaüstü laptop vs istemiyorum. All-in One olması önemli benim için) istiyorum ofiste kullanmak üzere ve ekran boyutunun da minimum "27 olmasını istiyorum. 1000-1500 TL falan daha çıkabilirim üste ama daha fazla zorlamak istemiyorum. Aşağıdaki bilgisayarı buldum, ancak daha iyi bir seçeneğim olur mu acaba diye size sormak istedim almadan önce. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac Mini + Monitöre ne dersin? Zorlasan cebine sığabilecek kadar küçük. Eğitim indirimiyle 24 bin TL'ye bulabilirsin, öğrenci veya öğretmen tanıdık varsa onlar aracılığıyla alıp.

1752091169568.webp

Mac Mini + Monitöre ne dersin? Zorlasan cebine sığabilecek kadar küçük. Eğitim indirimiyle 24 bin TL'ye bulabilirsin, öğrenci veya öğretmen tanıdık varsa onlar aracılığıyla alıp.

Eki Görüntüle 162028
Evet bunu düşündüm ve hatta evime 1 adet de aldım lakin iş yerinde kullanılan bazı programların MAC ile desteği olmadığı için mecburen windows işletim sistemli bilgisayarlara yönelmek zorunda kalıyorum. MAC'e paralel olarak windows da yükleniyor biliyorum ancak sahip olduğum İMAC'de denedim ve ofisteki diğer bilgisayarlarla da eş zamanlı olarak bağlantı kurmam gerektiği için uyumsuz çalışıyor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için:temenni: