Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30000 TL
90shiphop
Becerikli
Simülasyona adım atmak istiyorsanız Moza R3 + Brake Kit + Alien Loadcell Mod. Eğer ben ETS2, Forza takılıcam simülasyonla işim yok diyorsanız G29 veya G923 alıp geçebilirsiniz. Gerçekçi pedallara ve iyi bir force feedback'e ihtiyacınız yok.
Ha ayrıca simülasyona adım atacaksanız kokpit, WQHD monitör veya Triple Screen, daha iyi pedallar, daha iyi base diye gidiyor. Bu işin sonu yok, bilginiz olsun.
Ha ayrıca simülasyona adım atacaksanız kokpit, WQHD monitör veya Triple Screen, daha iyi pedallar, daha iyi base diye gidiyor. Bu işin sonu yok, bilginiz olsun.
kn3zzzy
Çalışkan
Simülasyona adım atmak istiyorsanız moza R3 + brake kit + alien loadcell mod. Eğer ben ETS 2, Forza takılıcam simülasyonla işim yok diyorsanız G29 veya G923 alıp geçebilirsiniz. Gerçekçi pedallara ve iyi bir Force Feedback'e ihtiyacınız yok.
Ha ayrıca simülasyona adım atacaksanız kokpit, WQHD monitör veya triple screen, daha iyi pedallar, daha iyi base diye gidiyor. Bu işin sonu yok, bilginiz olsun.
Hocam sadece ETS 2 Forza ve Assetto Corsa tarzı oyunlar için almayı düşünüyorum. Yarış oyunları için falan vesaire.
90shiphop
Becerikli
2.el 20+ ay garantili temiz, sizin gibi heves edip almış 1 hafta kullanıp kenara atmış bir arkadaştan G29 veya G923 alabilirsiniz. Dünya kadar ilan var, sıfırdan çok daha ucuza geliyor. Ha gidip iRacing, Le Mans Ultimate de oynayabilirsiniz, baktınız 3-4 ay aralıksız oynuyorsunuz. İyi süre yapıyorsunuz, yarışlar keyifli o zaman iyi bir setupa geçersiniz dert değil.Hocam sadece ETS 2 Forza ve Assetto Corsa tarzı oyunlar için almayı düşünüyorum. Yarış oyunları için falan vesaire.
kn3zzzy
Çalışkan
2.el 20+ ay garantili temiz, sizin gibi heves edip almış 1 hafta kullanıp kenara atmış bir arkadaştan G29 veya G923 alabilirsiniz. Dünya kadar ilan var, sıfırdan çok daha ucuza geliyor. Ha gidip iRacing, le mans Ultimate de oynayabilirsiniz, baktınız 3-4 ay aralıksız oynuyorsunuz. İyi süre yapıyorsunuz, yarışlar keyifli o zaman iyi bir setupa geçersiniz dert değil.
Hocam G29 shifteri için kronik ve sorunlu diyenleri çok gördüm ayrı bir shifter öneriniz var mıdır acaba Thrustmaster GH8s tarzı.
90shiphop
Becerikli
Garanti olduğu sürece korkmanız gereken bir şey yok. Dediğim gibi 2.el 20+ ay garantili tertemiz bir cihaz alın, sıkıntı yaşamazsınız. Çok takıntınız varsa sıfır ürün alabilirsiniz.Hocam G29 shifteri için kronik ve sorunlu diyenleri çok gördüm ayrı bir shifter öneriniz var mıdır acaba Thrustmaster GH8s tarzı.
kn3zzzy
Çalışkan
Teşekkürler hocam öneriniz için iyi günler iyi geceler.Garanti olduğu sürece korkmanız gereken bir şey yok. Dediğim gibi 2.el 20+ ay garantili tertemiz bir cihaz alın, sıkıntı yaşamazsınız. Çok takıntınız varsa sıfır ürün alabilirsiniz.
2.el 20+ ay garantili temiz, sizin gibi heves edip almış 1 hafta kullanıp kenara atmış bir arkadaştan G29 veya G923 alabilirsiniz. Dünya kadar ilan var, sıfırdan çok daha ucuza geliyor. Ha gidip iRacing, le mans Ultimate de oynayabilirsiniz, baktınız 3-4 ay aralıksız oynuyorsunuz. İyi süre yapıyorsunuz, yarışlar keyifli o zaman iyi bir setupa geçersiniz dert değil.
Hocam yeniden rahatsız ediyorum kusura bakmayın uzun süredir F1 24 oynuyorum fakat F1 24 için iyi bir setup gerekiyor mu yani setuptan kastım iyi bir direksiyon seti pedal vb.
Son düzenleme:
90shiphop
Becerikli
Bu setup işlerinin sonu yok. Ama kendinizi denemeniz adına bu bir hobi mi heves mi anlamak için G29 ile başlamanız gerekiyor. Daha sonra giriş seviyesi bir simülasyon setupı ayarlarız. Onun da bütçesi minimum 30-35'den başlar, orta seviye 100K'ya dayanır kokpit, monitör, pedal, base, direksiyon şeklinde. İleri seviyenin ise sonu yok.
Michael Scofield
Uzman
Hocam öncelikle kullanım süreniz nedir yani 1 yıl kullanıp köşeye atar mısınız? Öyleyse G923 veya G29 almak mantıklı.
Kullanabildiğiniz kadar kullanırsanız ve vites önemli değilse. Moza R5 almanızı öneririm.
Vites önemli ise moza R3+debriyaj pedalı ve vites alabilirsiniz.
Kullanabildiğiniz kadar kullanırsanız ve vites önemli değilse. Moza R5 almanızı öneririm.
kn3zzzy
Çalışkan
Hocam öncelikle kullanım süreniz nedir yani 1 yıl kullanıp köşeye atar mısınız? Öyleyse G923 veya G29 almak mantıklı.
Hocam heves alıp kenara köşeye atacağımı pek düşünmüyorum yüksek ihtimalle kullanabildiğim sorun çıkarana kadar kullanırım çıkarsa zaten garantiye gönderir yine kullanırım. Vites ise önemli benim için hocam bir de galiba el freni yok bu setuplarda el freni var mıdır uygun?