Bütçem 30 bin TL fakat FC 27, PS5 aboneliği, GTA 6, Microsoft Flight Simulator alacağım. Bu oyunlara da para ayıracağım için vereceğim paranın hakkını veren kablosuz ürünler istiyorum. Büyük ihtimalle ilk önce kulaklık ve mouse alırım. Klavyem Logitech'in ışıksız bir modeli. Kablosuz isteme amacım, kablolar çok yer kaplıyor; zaten alanım kısıtlı. Uzun saatler dayanabilen ürünler istiyorum. Mesela mouse, rekabetçi oyunlarda gecikme yaşatmasın. Aldığım zaman uzun yıllar kullanabilmeyi istiyorum. Kulaklığın da aynı özelliklere sahip olması güzel olur. Ben oyun oynuyorum ve sesli sohbetlere katılıyorum. Onlara göre olursa iyi olur. Tek şarjda bayağı bir gün şarj etme durumu olsun istiyorum. Önereceğiniz ürünlerin fiyatına bakarak alacağım; hesaplama yapmam gerekiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
Bandırmalı1965 31
Yetkin
Bütçem 30 bin TL fakat FC 27, PS5 aboneliği, GTA 6, Microsoft Flight Simulator alacağım. Bu oyunlara da para ayıracağım için vereceğim paranın hakkını veren kablosuz ürünler istiyorum. Büyük ihtimalle ilk önce kulaklık ve mouse alırım. Klavyem Logitech'in ışıksız bir modeli. Kablosuz isteme amacım, kablolar çok yer kaplıyor; zaten alanım kısıtlı. Uzun saatler dayanabilen ürünler istiyorum. Mesela mouse, rekabetçi oyunlarda gecikme yaşatmasın. Aldığım zaman uzun yıllar kullanabilmeyi istiyorum. Kulaklığın da aynı özelliklere sahip olması güzel olur. Ben oyun oynuyorum ve sesli sohbetlere katılıyorum. Onlara göre olursa iyi olur. Tek şarjda bayağı bir gün şarj etme durumu olsun istiyorum. Önereceğiniz ürünlerin fiyatına bakarak alacağım; hesaplama yapmam gerekiyor.
Hocam odyofil değilseniz 30.000₺ fazla değil mi?
Zaten kablosuz ürünlere fazla. Ben oyunlara da para ayırdığım için paranın hakkını veren bir şey istiyorum.
Nova Pro Wireless.
Beast X
Kalan bütçe ile de klavye alınır 30k.
Önerdiğiniz kulaklıktan daha iyi bir kulaklık var mı? Yoksa en iyisi bu mu?
Carlzberg 19
Uzman
Daha iyi kulaklık olmaz mı var tabi, biraz kullanım tercihine bağlı değişiyor bu daha genel bir kulaklık şahsen en çok bundan memnun kalmıştım ben.Önerdiğiniz kulaklıktan daha iyi bir kulaklık var mı? Yoksa en iyisi bu mu?
Yoksa bütçe olduktan sonra Maxwell 2'ye kadaraçık kapı.
Üst modeli Nova Elite var,
Alternatif olarak söyleyebileceğim V3 Pro var, Astro A50 var, biraz daha bütçe dostu skalası olsun dersen GPX Wireless var.
Mouse olarak yok denebilir ama daha iyisi, şu an piyasadaki en tepe mouselardandır.
Daha iyi kulaklık olmaz mı var tabii, biraz kullanım tercihine bağlı değişiyor bu daha genel bir kulaklık şahsen en çok bundan memnun kalmıştım ben.
Yoksa bütçe olduktan sonra Maxwell 2'ye kadaraçık kapı.
Üst modeli Nova Elite var,
Alternatif olarak söyleyebileceğim V3 Pro var, Astro A50 var, biraz daha bütçe dostu skalası olsun dersen gpx Wireless var.
Mouse olarak yok denebilir ama daha iyisi, şu an piyasadaki en tepe mouselardandır.
Nova Pro Wireless önermiyorlar gibime geldi. Biraz baktımda.
Carlzberg 19
Uzman
Dediğim gibi bütçeye ve istenen kullanım şekline göre değişir, bir çok model söyledim aralarından kendinize uygun gördüğünüz bir tanesini alabilirsiniz.Nova Pro Wireless önermiyorlar gibime geldi. Biraz baktımda.
Mouse konusunda da yapın yine araştırmanızı aklınızda soru işareti olursa alternatif oraya da öneririz.
Ben kablolu kulaklık kullanıyorum, video izlerken hoparlörleri kullanıyorum. Oyun oynarken takıyorum sadece. Ve şarjı çok dayansın istiyorum. 0 gecikme olsun istiyorum kulaklıkta. Alırken de iyi bir şey almak istiyorum. Ona göre öneride bulunur musun?Dediğim gibi bütçeye ve istenen kullanım şekline göre değişir, bir çok model söyledim aralarından kendinize uygun gördüğünüz bir tanesini alabilirsiniz.
Mouse konusunda da yapın yine araştırmanızı aklınızda soru işareti olursa alternatif oraya da öneririz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
FXSound uygulamasında belirli bir süre sonra ses kayması sorunu
- Michael MYERS