30.000 TL’ye kadar CG motor önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kostes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 434
  • Etiketler Etiketler
    motor önerisi
Bütçe
30.000 TL
Masraf olmasın istiyorsanız bence 50 cc olanı alın bloklar 6 bin falan 1 kere alırsınız takarsınız. ama 150 cc alırsanız her sene sigorta var.
Anladım blok değştşrimek 8 binden daha mı uyguna gelir?

Masraf olmasın istiyorsanız bence 50 cc olanı alın bloklar 6 bin falan 1 kere alırsınız takarsınız. ama 150 cc alırsanız her sene sigorta var.
Anladım teşekkür ediyorum yardımlarınız için 50 cc olanlar bile 30 k şuan cg lerde tk03 falanda bakıyorum ekstra ne düşünüyorsununuz

Ben şahsen cg sürmem tk sürerim bundan sonrası sizin bakış açınız .

50 cc bak sigortadan muaf olursun sigortalar 8 binden başlıyor en kötü blok değiştirirsin.

Bir taksiye arkadan vursa ne olacak sonra? Tamir masrafi + taksinin ise cikamasigi her gün için zararin odenmesi. 3 motor parası verir sonra.

O riski alarak sürecek ona ben ne yapabilirim?
Saçma sapan öneriler vermeyebilirsiniz veya veriyorsaniz bu riski de belirtmek zorundasınız. 3-5 kuruş için 3-5 motor parası masrafa gerek yok. Bir taksiye veya Ferrari'ye de carpabilir. Sonra yıllarca o adam için çalışır. Kumar oynamaya ne gerek var?

Bu 50 CC hurdalari pazarlamak için cikardiklari saçma sapan bir kural bu vergi muafiyeti. Dezavantaj olmasına rağmen avantaj gibi gosterildi ve millet de buna kandi.

Dünyadan bir haber konuşmuşsunuz. 30k bütçesi olan biri sigorta yaptırmak için 20k ya 2010 model sadece masraf kapısı motorlar mı alacak? Adamın bütçesi varda sigorta yaptırma diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…