Kostes
Uzman
Anladım blok değştşrimek 8 binden daha mı uyguna gelir?50 cc bak sigortadan muaf olursun sigortalar 8 binden başlıyor en kötü blok değiştirirsin.
Anladım blok değştşrimek 8 binden daha mı uyguna gelir?50 cc bak sigortadan muaf olursun sigortalar 8 binden başlıyor en kötü blok değiştirirsin.
Anladım blok değştşrimek 8 binden daha mı uyguna gelir?
Anladım teşekkür ediyorum yardımlarınız için 50 cc olanlar bile 30 k şuan cg lerde tk03 falanda bakıyorum ekstra ne düşünüyorsununuzMasraf olmasın istiyorsanız bence 50 cc olanı alın bloklar 6 bin falan 1 kere alırsınız takarsınız. ama 150 cc alırsanız her sene sigorta var.
50 cc bak sigortadan muaf olursun sigortalar 8 binden başlıyor en kötü blok değiştirirsin.
O riski alarak sürecek ona ben ne yapabilirim.Bir taksiye arkadan vursa ne olacak sonra? Tamir masrafi + taksinin ise cikamasigi her gün için zararin odenmesi. 3 motor parası verir sonra.
Saçma sapan öneriler vermeyebilirsiniz veya veriyorsaniz bu riski de belirtmek zorundasınız. 3-5 kuruş için 3-5 motor parası masrafa gerek yok. Bir taksiye veya Ferrari'ye de carpabilir. Sonra yıllarca o adam için çalışır. Kumar oynamaya ne gerek var?
Dünyadan bir haber konuşmuşsunuz. 30k bütçesi olan biri sigorta yaptırmak için 20k ya 2010 model sadece masraf kapısı motorlar mı alacak? Adamın bütçesi varda sigorta yaptırma diyoruz.Saçma sapan öneriler vermeyebilirsiniz. Veya veriyorsaniz bu riski FE belirtmek zorundadiniz. 3 5 kuru için 3 5 motor parası masrafa gerek yok. Bir taksiye veya ferrariyede carpabilir. Sonra yıllarca o adam için çalışır. Kumar oynamaya ne gerek var?
Bu 50 CC hurdalari pazarlamak için cikardiklari saçma sapan bir kural bu vergi muafiyeti. Dezavantaj olmasına rağmen avantaj gibi gosterildi ve millet de buna kandi.