Bütçe
30.000 TL
Her telefon ısınır, önce bunu belirtmek gerek. Samsung ve olabildiğince ısınmaması isteniyorsa en güncel Ultra'ya çıkılması lazım. O da S25 Ultra oluyor. Aksi taktirde isteklerden feragat edip kısıtlanmış S24 FE ya da varsa önyargıları kenara bırakıp farklı markalara yönelebilirsiniz.
Anlıyorum, o şekilde bütçenin ağzını oldukça açmak gerekiyor galiba. Farklı markalardan öneriniz var mıdır? Örneğin Mi 14T genel performans ve uzun kullanılabilirlik, güncelleme vs. açısından iyi midir?

iPhone 13 eski bir telefon artık. Önermem.
@michaelscarn, biraz daha verirsen S24/S24+ alabilirsin.
2027/2028'e kadar güncelleme alabileceğini gördüm ve ben önceki 6S telefonumu 5-6 sene kullanmıştım güncelleme alamadığında bile. Uzun vadede kullanılabilir bir tercih olabilir mi acaba 13? Eski olan tarafı nedir tam olarak? Ayrıca teşekkürler cevap için.

Son düzenleyen: Moderatör:
2027/2028'e kadar güncelleme alabileceğini gördüm ve ben önceki 6s telefonumu 5-6 sene kullanmıştım güncelleme alamadığında bile. uzun vadede kullanılabilir bir tercih olabilir mi acaba 13? eski olan tarafı nedir tam olarak. ayrıca teşekkürler cevap için
S24 FE, S24 veya Mi 14t gibi telefonlar alınıyorken iPhone 13 uzun vade için alınmaz.

Anlıyorum, o şekilde bütçenin ağzını oldukça açmak gerekiyor galiba. Farklı markalardan öneriniz var mıdır? Örneğin Mi 14T genel performans ve uzun kullanılabilirlik, güncelleme vs. açısından iyi midir?

2027/2028'e kadar güncelleme alabileceğini gördüm ve ben önceki 6S telefonumu 5-6 sene kullanmıştım güncelleme alamadığında bile. Uzun vadede kullanılabilir bir tercih olabilir mi acaba 13? Eski olan tarafı nedir tam olarak? Ayrıca teşekkürler cevap için.
iPhone 13 götürür ama yakın zamanda performansının 11 gibi olacağını düşünüyorum. Yani güncellemeler ve hali ile yılların vermişliği yavaşlatır diye düşünüyorum. Artık Apple'ın saçma fiyatlı cihazları karşısında dağ gibi Android'ler var. Size önerim S24'ü denemeniz. Bence çok seveceğinizi düşünüyorum çok hoş bir cihaz. Xiaomi'nin işletim sistemi kalitesiz olduğu için önermiyorum.

anlıyorum, o şekilde bütçenin ağzını oldukça açmak gerekiyor galiba. farklı markalardan öneriniz var mıdır? örneğin mi 14T genel performans ve uzun kullanılabilirlik, güncelleme vs. açısından iyimidir?
5 bin TL daha eklenebiliyorsa Honor 400 Pro ilk önerim olur. 14T iyi, genel kullanımda memnun edecek bir cihaz. Batarya ile farklı arayüz deneyimi isterseniz Vivo V50 ve Nothing Phone 2a Plus gibi cihazları da inceleyebilirsiniz. Realme GT6 da sizi tatmin edebilecek bir ürün. Tercihinize kalmış..

Honor 200 Pro vs S24 FE olarak baktığımızda genellikle görüntülü görüşme, bazen pubg gibi oyunlar için kullanacağım dikkate alınırsa sizce hangisi önde olur?

20-30k bandında derken 30k ve üzerine değil de daha çok 25-30k'ya yaklaşabilirim gibi duruyor. Bütçemi aşmamam halinde S24 FE en uygunu gibi.

honor 200 pro vs s24 fe olarak baktığımızda genellikle görüntülü görüşme, bazen pubg gibi oyunlar için kullanacağım dikkate alınırsa sizce hangisi önde olur?
S24 FE daha güçlü geliyor.
5 bin TL daha eklenebiliyorsa Honor 400 Pro ilk önerim olur. 14T iyi, genel kullanımda memnun edecek bir cihaz. Batarya ile farklı arayüz deneyimi isterseniz Vivo V50 ve Nothing Phone 2a Plus gibi cihazları da inceleyebilirsiniz. Realme GT6 da sizi tatmin edebilecek bir ürün. Tercihinize kalmış..
Sizi her telefon önerme konusunda gördüğümde Honor öneriyorsunuz hala. Honor, Honor 400 ve Honor 400 Pro serisi için Avrupa’da 6 yıl yazılım güncelleme sözü verirken, Türkiye’de bu süreyi 3 yıl olarak açıkladı. Bazı konularda daha iyi olsada 3 yıllık güncelleme hakkımızı alınca her şey biter. Evet bazen ön yargı iyidir.

5 bin TL daha eklenebiliyorsa Honor 400 Pro ilk önerim olur. 14t iyi, genel kullanımda memnun edecek bir cihaz. Batarya ile farklı arayüz deneyimi isterseniz Vivo V50 ve nothing Phone 2A Plus gibi cihazları da inceleyebilirsiniz. Realme GT6 da sizi tatmin edebilecek bir ürün. Tercihinize kalmış.

Uzun kullanım konusunda Honor 400 Pro iyi değil.

Honor 200 Pro vs S24 FE olarak baktığımızda genellikle görüntülü görüşme, bazen PUBG gibi oyunlar için kullanacağım dikkate alınırsa sizce hangisi önde olur?

20-30k bandında derken 30k ve üzerine değil de daha çok 25-30kya yaklaşabilirim gibi duruyor, bütçemi aşmamam halindr S24 FE en uygunu gibi.

S24 FE daha iyi olur.

Eğer kullanım senaryonuzda oyun oynamak gibi işlemler varsa, Mi 14T biraz ısınabiliyor. Kamera kullanımında ise, uzun süreli video kaydı yapmadığınız sürece ciddi bir ısınma sorunu yaşanmıyor. Görüntülü konuşma sırasında da belirgin bir ısınma problemiyle karşılaşmadım.
Ekstra bir not olarak, mobil veri kullanımında şarjın Wi-Fi kullanımına göre daha hızlı tükendiğini belirtmekte fayda var. Wi-Fi ile ekran süresi genelde 6, hatta bazen 6.5 saati görebiliyor, ancak mobil veri ile bu süre 4.5–5 saati pek geçemiyor.