Bütçe
30.000 TL

omerrrtugra

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Robot süpürge almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da Dreame L20 Ultra adlı bir model buldum. Modeli kullanalar varsa bir yorum yaparsa sevinirim. Başka robot süpürge önerileriniz varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Robot süpürge almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da Dreame L20 Ultra adlı bir model buldum. Modeli kullanalar varsa bir yorum yaparsa sevinirim. Başka robot süpürge önerileriniz varsa alabilirim.
Dreame L20 Ultra, genel olarak iyi bir robot süpürgedir ve pek çok kullanıcı tarafından olumlu yorumlar almıştır. Ancak, seçeneğiniz hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki maddelere dikkat etmenizi öneririm:

• Emiş Gücü: Dreame L20 Ultra'nın emiş gücü yüksek olmalıdır, bu da özellikle halı gibi yüzeylerde etkili temizlik sağlayabilir.
  • Pil Ömrü: Uzun pil ömrü, süpürgenizin daha geniş alanları temizlemesine yardımcı olur. Dreame L20 Ultra'nın pil ömrünü kontrol edin.
  • Navigasyon Sistemi: Akıllı navigasyon teknolojisine sahip olması, robotun ev içindeki engellerden kaçınmasını ve maksimum verimle çalışmasını sağlar.
  • Su Haznesi: Eğer ıslak temizlik yapmak istiyorsanız, su haznesinin kapasitesini ve işlevselliğini kontrol edin.
  • Uygulama Desteği: Robot süpürgenizin bir mobil uygulama ile kontrol edilmesi, temizlik programlarının ayarlanmasına ve sürecin takibine yardımcı olur.

Ek olarak, şu modelleri de değerlendirebilirsiniz:

1. Xiaomi Robot Vacuum Mop Pro: İyi emiş gücü ve ıslak temizleme özellikleri bulunur.
2. Roborock S7: Akıllı navigasyon ve etkili temizleme performansına sahiptir.
3. iRobot Roomba 692: Kullanımı kolay ve geniş kullanıcı kitlesine sahiptir.

Bu bilgiler doğrultusunda kararınızı vermenizi öneririm. Kendi deneyimlerinizi ve ihtiyaçlarınızı değerlendirerek en uygun seçeneği bulabilirsiniz.