Burada F7 için verdiğiniz bilgi yanlış. 8s gen 4'ün GPU'su Adreno 732 değil Adreno 825. GPU'da 8s gen 4 lehine %20 fark var. Burada grafik arabirimi örnek alınabilir ama esas baz alınması gereke o grafik arabiriminin cihazda gösterdiği performans olmalı. Her cihazda aynı gücü vermeyebilir.Poco F7: Qualcomm Adreno 732
S24FE: Samsung Xclipse 940
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
Yazgısız
Çalışkan
Aksaklık olmuş ama yine de Xclipse önde.Burada F7 için verdiğiniz bilgi yanlış. 8s gen 4'ün GPU'su Adreno 732 değil Adreno 825.
Honor fiyat politikası HB'da satıcısında genelde aynı kalmıştır. Çok fazla oynadığına şahit olmadım. Honor 70, 90, 200 ve 400 serilerini takip eden biri olarak bunu söylüyorum. Bahsettiğiniz oyunları adı geçen cihazların hepsi oynatır. Isınma ve batarya konularında S24 üzer. X3 Pro gibi büyük bir cihazdan S24 gibi küçük cihaza geçmek zorlayabilir. Bunu bilmeniz gerek. Cihazları deneme şansınız varsa daha iyi olacaktır.Hocam belki 5K zorlarsam çıkabilirim. Bu arada bu konuya cevap yazan herkese teşekkürler. Son olarak Honor 400 Pro'nun lansman fiyatı ne zaman bitecek? Yaklaşık 1 aydır böyle herhalde. Eğer biraz daha böyle devam edecekse Honor alabilirim. Bir de S24 FE öğrenci indirimi ile alabliyorum Samsung'tan ama batayra 4700 mAh olduğuı için tırstım şahsen. POCO bile 5000 gerçi bataryası ölü günce 3 defa şarja takıyorum. Optimizasyonu nasıl S24'ün bataryası. Oyunlarda da öyle ağır oynamıyorum Max TFT Minecraft olur. Razer Kishi olduğu için ben de boş bırakmayım istiyorum.
Yazgısız
Çalışkan
Dedim ya, AnTuTu testlerinde sadece kas gücü ve Güç esas alınmıyor. Puanı verimlilik fena halde etkiliyor. Ne kadar yükte ne kadar pil kullanıldığını da ölçüyor. Ama bu FPS'i etkileyen bir durum değil. Bunu Amd vs Nvidia gibi düşün hatta Intel GPU vs Nvidia gibi de diyebiliriz. Bu benzetmede demek istediğim asıl amacı işlemci yapmak olan ve bu işte profesyonel, dünya 1. bir şirket ile asıl amacı elektronik üretmek olan bir firmanın ürettiği işlemci karşılaştırdığımız zaman oluşan eşitsizlik. Verimlilik önemli tabii ama tekrarlıyorum bu durum FPS'i etkilemiyor.Burada F7 için verdiğiniz bilgi yanlış. 8s gen 4'ün GPU'su Adreno 732 değil Adreno 825. GPU'da 8s gen 4 lehine %20 fark var. Burada grafik arabirimi örnek alınabilir ama esas baz alınması gereke o grafik arabiriminin cihazda gösterdiği performans olmalı. Her cihazda aynı gücü vermeyebilir.
nefersefa
Uzman
Honor fiyat politikası HB'da satıcısında genelde aynı kalmıştır. Çok fazla oynadığına şahit olmadım. Honor 70, 90, 200 ve 400 serilerini takip eden biri olarak bunu söylüyorum. Bahsettiğiniz oyunları adı geçen cihazların hepsi oynatır. Isınma ve batarya konularında S24 üzer. X3 Pro gibi büyük bir cihazdan S24 gibi küçük cihaza geçmek zorlayabilir. Bunu bilmeniz gerek. Cihazları deneme şansınız varsa daha iyi olacaktır.
Sizin öneriniz nedir?
Yazgısız
Çalışkan
Samsung Lityum İyon kullanıyor, Poco ise Lityum Polimer. Lityum İyon hem daha güvenilir, sağlam ve uzun ömürlü. Lityum Polimer ise ucuz, kısa ömürlü, dengesiz ve dayanıksız hatta patlama riski çok daha yüksek. Şarj hızının o kadar fark ettirdiğini düşünmüyorum ve sadece başlangıçta o hızda şarj ediyor. Sonlara doğru şarj hızı epey azalıyor ve yüksek şarj ve kalitesiz batarya kombosu tam bir tamirciye birkaç kez gitgel yapma olağını sana veriyor :d. Honor alınabilir mi. Bir arayüzüne işletim sistemine bakmak lazım. Donanımı herkes koyuyor.Hocam belki 5K zorlarsam çıkabilirim. Bu arada bu konuya cevap yazan herkese teşekkürler. Son olarak Honor 400 Pro'nun lansman fiyatı ne zaman bitecek? Yaklaşık 1 aydır böyle herhalde. Eğer biraz daha böyle devam edecekse Honor alabilirim. Bir de S24 FE öğrenci indirimi ile alabliyorum Samsung'tan ama batayra 4700 mAh olduğuı için tırstım şahsen. POCO bile 5000 gerçi bataryası ölü günce 3 defa şarja takıyorum. Optimizasyonu nasıl S24'ün bataryası. Oyunlarda da öyle ağır oynamıyorum Max TFT Minecraft olur. Razer Kishi olduğu için ben de boş bırakmayım istiyorum.
Son düzenleme:
S24'ü kaç kere eline aldın da hala konuşuyorsun sen ya? Test atıyoruz, kendimiz kullanıyoruz adam dediğim dedik çaldığım düdük devam ediyor, üstüne kendini haklı zannediyor. Aynen kardeşim exynos ısınır de insanlara işlemcisi dışında hiçbir özelliği olmayan orta seviye dandik Poco öner tamam mı? Ne kamerası bir şeye benzesin ne tipi ne de malzemesi. Test atıyorum ne alaka diyor verecek cevabı yok hala konuşuyor.Honor fiyat politikası HB'da satıcısında genelde aynı kalmıştır. Çok fazla oynadığına şahit olmadım. Honor 70, 90, 200 ve 400 serilerini takip eden biri olarak bunu söylüyorum. Bahsettiğiniz oyunları adı geçen cihazların hepsi oynatır. Isınma ve batarya konularında S24 üzer. X3 Pro gibi büyük bir cihazdan S24 gibi küçük cihaza geçmek zorlayabilir. Bunu bilmeniz gerek. Cihazları deneme şansınız varsa daha iyi olacaktır.
Bakış açınız yanlış ve yanlı. 80K'ya satılan Z Fold6'da da LiPo batarya var. Eskinin palavralarında takılı kalmışsınız. Ancak unuttuğunuz şey patlayan Galaxy Note 7'de Lityum Iyon pil olduğu. Samsung neden yüksek hızlı şarj ve batarya teknolojilerini geliştirmiyor? Dejavu yaşamaktan korkuyorlar.Samsung Lityum İyon kullanıyor, Poco ise Lityum Polimer. Lityum hem daha güvenilir, sağlam ve uzun ömürlü. Lityum Polimer ise ucuz, kısa ömürlü, dengesiz ve dayanıksız hatta patlama riski çok daha yüksek. Şarj hızının o kadar fark ettirdiğini düşünmüyorum ve sadece başlangıçta o hızda şarj ediyor. Sonlara doğru şarj hızı epey azalıyor ve yüksek şarj ve kalitesiz batarya kombosu tam bir tamirciye birkaç kez gitgel yapma olağını sana veriyor :d. Honor alınabilir mi. Bir arayüzüne işletim sistemine bakmak lazım. Donanımı herkes koyuyor.
F7 öneririm. Başka arayüz denemek ve daha iyi kamera istiyorsanız 5K yukarıdaki Honor 400 Pro Saha iyi bir seçim olur.
Yazgısız
Çalışkan
Lityum Polimer daha ince bir yapıda. Katlanabilir bir telefonunda ince olması gerek olay bu. Samsung mümkün olduğunca Lityum-Poli bataryadan uzak duruyor bu bir seçim değil zorunluluk. Ve birde Lityum Polimer daha esnek bir yapıda.Bakış açınız yanlış ve yanlı. 80K'ya satılan Z Fold6'da da LiPo batarya var. Eskinin palavralarında takılı kalmışsınız. Ancak unuttuğunuz şey patlayan Galaxy Note 7'de Lityum Iyon pil olduğu. Samsung neden yüksek hızlı şarj ve batarya teknolojilerini geliştirmiyor? Dejavu yaşamaktan korkuyorlar.
- Makaleler
- 6
Bu fiyatlara işlemci dışında artısı olmayan POCO almanı önermem. Özellikle yazılım konusunda hiç önermem.
Honor 400 Pro belki alınabilinir ama diğer bütçedeki cihazlara göre daha az güncelleme alıyor. Ayrıca 400 Pro da şaşırtıcı şekilde plastik kasa devam ediyor. Rezil bir kasası var. S24 öneririm. Eğer oyuncuysan Mi 14T Pro.
Honor 400 Pro belki alınabilinir ama diğer bütçedeki cihazlara göre daha az güncelleme alıyor. Ayrıca 400 Pro da şaşırtıcı şekilde plastik kasa devam ediyor. Rezil bir kasası var. S24 öneririm. Eğer oyuncuysan Mi 14T Pro.