lieys
Becerikli
işlemci? İşlemcisi gayet iyi.Tasarımlarını beğenmiyorum 15 pro olabilir ama son çare
Kesinlikle degecegini düşünmüyorum o ekran gövde oranı o işlemci ile.
işlemci? İşlemcisi gayet iyi.Tasarımlarını beğenmiyorum 15 pro olabilir ama son çare
Kesinlikle degecegini düşünmüyorum o ekran gövde oranı o işlemci ile.
Atar mısınız daha iyilerini?
Hocam ekran gövde oranı her şey benim için. Tasarımını beğenmiyorum işlemci olarak da Snapdragon Elite var aynı fiyat bandında Xiaomi 15'de. ( illegal kayıtlı)Yurt dışı bir cihaz mı bakıyoruz yani onu mu anlamak gerekiyor? Yurt dışı olarak S24 Ultra, sayılan Xiaomi modelleri ve sanırım Apple tarafında da 15 Pro var diye biliyorum.
Türkiye cihazı olarak o fiyat bandında elini kolunu sallaya sallaya gezen S24 FE var. Beğenmediğiniz işlemciden daha güçlü hiçbir telefon yok o paraya. Yanına yaklaşan bile yok. Ekran gövde oranı da çok ilginçtir ama zannedildiği kadar kötü değil aslında. Yine de göze hitap etmiyor tabii ki.
Tamam da 2.inci el diyorsunuz ya da kayıtsız illegal vs. diyorsunuz. O fiyat bandında Türkiye garantili F/P kralı S24FE. Siz gidip yurt dışı kayıtsız illegal ya da 2.inci el karşılaştırmanız etik değil. Aynı fiyat bandında diyorsunuz tabi kayıtsız 2.inci el ya da kayıtsız o fiyat bandında olur. Karşılaştırma biçimiz saçma. O yollarla S24FE alınsa daha da uyguna gelecek mesela. Hani mesela A55 almış olsam 16 bin Türkiye garantili. Ben gidip yurt dışı bakıp illegal bakıp 2.inci el bakıp. Aaa 16 bine A55'den daha iyi bir cihaz var. 16 bine bu alınabiliyor desem. O cihaz ile A55'i karşılaştırsam etik olur mu sizce? Hayır olmaz anladınız mı demek istediğimi? Yüksek bir cihazı o yollardan ucuza getirdiğiniz zaman o fiyat bandında olan S24FE ile karşılaştırmanız doğru değil hocam.2. el Snapdragon 8 gen 3'lü bir cihaz alınabiliyor ya da illegal kayıtlı Snapdragon Elite bunlardan kesinlikle daha kötü bir işlemciye sahip.
Hocam Ekran Gövde Oranı Herşey Benim İçin Ve Tasarımını beğenmiyorum işlemci olarak da Snapdragon Elite var aynı fiyat bandında Xiaomi 15 de ( illegal kayıtlı)
Tamam da 2.inci el diyorsunuz ya da kayıtsız illegal vs. diyorsunuz. O fiyat bandında Türkiye garantili F/P kralı S24 FE. Siz gidip yurt dışı kayıtsız illegal ya da 2.inci el karşılaştırmanız etik değil. Aynı fiyat bandında diyorsunuz tabii kayıtsız 2.inci el ya da kayıtsız o fiyat bandında olur. Karşılaştırma biçimiz saçma. O yollarla S24 FE alınsa daha da uyguna gelecek mesela. Hani mesela A55 almış olsam 16 bin Türkiye garantili. Ben gidip yurt dışı bakıp illegal bakıp 2.inci el bakıp. AAA 16 bine A55'ten daha iyi bir cihaz var. 16 bine bu alınabiliyor desem. O cihaz ile A55'i karşılaştırsam etik olur mu sizce? Hayır olmaz anladınız mı demek istediği mi? Yüksek bir cihazı o yollardan ucuza getirdiğiniz zaman o fiyat bandında olan S24 FE ile karşılaştırmanız doğru değil hocam.