Detaylar
Kim cevapladı?Alessandro Del Piero
Başarılı
Hiç sorma. YouTube videolarını takılarak oynatıyor kart. @Dark Raiden da şahidim. Şunların hiçbiri gerçek hayatta AMD kart kullanmıyor!
%9 performans armışmışmışmış...
NVIDIA'nın bir nesilde yaptığını AMD sürücü güncellemeleriyle yaptı. AMD haterları görsün bunları.
Eki Görüntüle 159756
NVIDIA aynısını yapsa sürücüleri optimize değil derdin. O zaman senin yerine ben diyeyim. Niye çıktığı gibi hızlı değil?
Hiç sorma. YouTube videolarını takılarak oynatıyor kart. @Dark Raiden da şahidim. Şunların hiçbiri gerçek hayatta AMD kart kullanmıyor!
2 yıl RX570 ve 1 yıl RX 6600 XT kullandım.
NVIDIA aynısını yapsa sürücüleri optimize değil derdin. O zaman senin yerine ben diyeyim. Niye çıktığı gibi hızlı değil?
NVIDIA'nın 5000 serisinde zaten sıkıntılar var, bu benim söylemim değil ki? Tüm teknoloji kanalları, Reddit, YouTube vs 5000 serisiyle alakalı sorunları paylaştı. Algı yapıyormuşum gibi anlatıyorsunuz, fanboy ya da hater olsam her iki markadan da kart kullanmam.
Hater olanlar zaten her konuya AMD çöp yazanlar, ben gidip her AMD-NVIDIA konusuna NVIDIA çöp veya benzeri şeyler yazmıyorum. Aynı veya yakın fiyattaysa NVIDIA alın, üretkenlikle uğraşıyorsanız yine NVIDIA alın diyorum. Sadece oyun oynayan birisinin 8-10k fiyat farkı vermesine gerek yok.
AMD'yi sadece övdüğümü düşünüyorsanız şu konuya bakın:
DLSS ve FSR görüntüyü bozuyor mu sizce? En çok FSR kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
- 2254
- dlss fsr xess
- Forum: Ekran Kartı
Son düzenleme:
sawyerford
Üstün
Benim arkadaş da 5070 Ti aldığından beri monitörünü 180Hz'de kullanamıyor. Üç farklı DP (VESA sertififaklı Paugge markası dahil) kabloyla da denenmesine rağmen ekran oyunlarda siyah ekran veriyor/ göz kırpıyor. Eski kartı 3090 Ti'ı takınca sorun ortadan kalkıyor. HDMI ile 144 Hz (monitörün HDMI'dan maks desteklediği o) kullanınca sorun ortadan kalkıyor. Ha ek olarak ilk çıktığı tarihten itibaren 2-3 ay OBS çöküyordu sürekli kayıt ya da yayındayken ama neyse ki onu düzelttiler.Hiç sorma. YouTube videolarını takılarak oynatıyor kart. @Dark Raiden da şahidim. Şunların hiçbiri gerçek hayatta AMD kart kullanmıyor!
Blackraven 48
Üstün
Ekran kartımın faturasını attım hocam umarım hala kullanmadığınız kartı öneriyorsunuz gibi komik bir argüman sunmazsınız. Bu forumda AMD öneren hiçbir arkadaş her şart altında ölümüne AMD önermiyor hatta çoğu zaman kartlardaki potansiyel sorunları söyleyerek bunları göz önüne alarak tercih yapılması gerektiğini söylüyor. NVIDIA öneren arkadaşlar ise AMD 9070XT'yi ₺15.000'e satsa NVIDIA ise 5070Ti'ı ₺50.000'e satsa dahi gözlerini kırpmadan NVIDIA önerecek kadar bağnazlar.
Ayrıca güncel nesil kartları öneren bu forumdaki hiçbir arkadaş ne 5000 serisi ne 9000 serisi kart kullanmıyor. Tamamen internet yorumlarına bakarak konuşuyor bunu AMD veya NVIDIA önerisi ile alakası yok.
Silco 23
Üstün
Benim arkadaş da 5070 Ti aldığından beri monitörünü 180Hz'de kullanamıyor. Üç farklı DP (VESA sertififaklı Paugge markası dahil) kabloyla da denenmesine rağmen ekran oyunlarda siyah ekran veriyor/ göz kırpıyor. Eski kartı 3090 Ti'ı takınca sorun ortadan kalkıyor. HDMI ile 144 Hz (monitörün HDMI'dan maksimum desteklediği o) kullanınca sorun ortadan kalkıyor. Ha ek olarak ilk çıktığı tarihten itibaren 2-3 ay OBS çöküyordu sürekli kayıt ya da yayındayken ama neyse ki onu düzelttiler.
OBS sürücüden kaynaklıdır da DP kablosu ilginç bu konu hakkında servis ile görüştünüz mü? Soket arızalı olabilir belki.
Ekran kartımın faturasını attım hocam umarım hala kullanmadığınız kartı öneriyorsunuz gibi komik bir argüman sunmazsınız. Bu forumda AMD öneren hiçbir arkadaş her şart altında ölümüne AMD önermiyor hatta çoğu zaman kartlardaki potansiyel sorunları söyleyerek bunları göz önüne alarak tercih yapılması gerektiğini söylüyor. NVIDIA öneren arkadaşlar ise AMD 9070XT'yi ₺15.000'e satsa NVIDIA ise 5070 Ti'ı ₺50.000'e satsa dahi gözlerini kırpmadan NVIDIA önerecek kadar bağnazlar.
Ayrıca güncel nesil kartları öneren bu forumdaki hiçbir arkadaş ne 5000 serisi ne 9000 serisi kart kullanmıyor. Tamamen internet yorumlarına bakarak konuşuyor bunu AMD veya NVIDIA önerisi ile alakası yok.
Eki Görüntüle 159765
Hocam adresiniz faturada yazıyor bilginiz olsun.
Hala GoW Ragnarok'taki çökme sorunu düzelmemiş.
@Recep Baltaş
DDU ile temiz kurulum yaptım, dünkü sürücüyü de denedim hala çökme devam ediyor. Madem sorunsuz o zaman ben niye 4070 ti superde çökme sorunu yaşıyorum?
DDU ile temiz kurulum yaptım, dünkü sürücüyü de denedim hala çökme devam ediyor. Madem sorunsuz o zaman ben niye 4070 ti superde çökme sorunu yaşıyorum?