Bütçe
30000
Oyun oynamayacak hocam ekonomi okuyor bilişim dersi için vs. kullanacak. Attığım işlemcilerden iyi midir? Hiç Snapdragon laptop kullanmadım hiçbir fikrim yok çünkü.
Kendim de kullanmadım fakat teknoloji yüzünden batarya ömürlerinin iyi olduğunu biliyorum işi garantiye almak isterseniz öğrenci maili çıkınca Apple MacBook Air'lara bakabilirsiniz.

Kendim de kullanmadım fakat teknoloji yüzünden batarya ömürlerinin iyi olduğunu biliyorum işi garantiye almak isterseniz öğrenci maili çıkınca Apple MacBook Air'lara bakabilirsiniz.
Hocam öğrenci maili vs. var kendi bölümünden yatay geçiş attı önceden tabletle idare ediyordu şimdi laptop alması gerekti. Ama öğrenci indirimiyle bile macler en ucuz 35 bandında 512gb ve üstü olanlar.

M1 maci bulamadım hocam link atma şansınız var mı?

Hocam öğrenci maili vs. var kendi bölümünden yatay geçiş attı önceden tabletle idare ediyordu şimdi laptop alması gerekti. Ama öğrenci indirimiyle bile macler en ucuz 35 bandında 512gb ve üstü olanlar.

M1 maci bulamadım hocam link atma şansınız var mı?
M1 pek bulamazsınız, M2 bakabilirsiniz.

Lenovo Yoga'lar güzel cihazlar, şahsen beğenirim ama biraz lüks kaçabilir. Acer Travelmate serisi ilgili amaç için yeterlidir.

Yine Acer Swift Go'dan pil süresi olarak bayağı memnun bir arkadaş vardı, bakılabilir.

Klasik tercih olarak Lenovo Thinkpad ve Thinkbook'lara da bakılabilir.

Son düzenleme:
Lenovo Yoga'lar güzel cihazlar, şahsen beğenirim ama biraz lüks kaçabilir. Acer TravelMate serisi ilgili amaç için yeterlidir.

Yine Acer Swift GO'dan pil süresi olarak bayağı memnun bir arkadaş vardı, bakılabilir.

Klasik tercih olarak Lenovo Thinkpad ve ThinkBook'lara da bakılabilir.

Hocam malzemesi ve genel soğutması sistemi pili vs. nasıl Acer'ın? Ultra 7 bu fiyata çok iyi attıklarımdan farkı OLED olmaması ona da yapacak bir şey yok. Kullanıcı yorumları hakkında bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: