Bütçe
20.000 TL - 30.000 TL (Küsüratlı fiyatlar kabuldür)

CyHaN_Atalay

Uzman
İyi sosyaller. İlk ve şu anki direksiyon setim Logitech G920. Şekil olarak biraz fazla cüsseli olduğundan yarış oyunlarında pek kullanmıyorum; bana büyük geliyor. Onun haricinde gaz pedalı pamuk gibi yumuşak, ama fren pedalı bacak kası yaptırıyor. İlerleyen zamanlarda almak için başka bir model önerisi bulmalıyım. İlgili veya bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

@AdvocateD sizi bir konuda görmüştüm. Direksiyon setlerinde mütevazi değilmişsiniz :D. Bu konuda da öyle olursanız ne mutlu bana. 😁

İyi sosyaller. İlk ve şu anki direksiyon setim Logitech G920. Şekil olarak biraz fazla cüsseli olduğundan yarış oyunlarında pek kullanmıyorum; bana büyük geliyor. Onun haricinde gaz pedalı pamuk gibi yumuşak, ama fren pedalı bacak kası yaptırıyor. İlerleyen zamanlarda almak için başka bir model önerisi bulmalıyım. İlgili veya bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

@AdvocateD sizi bir konuda görmüştüm. Direksiyon setlerinde mütevazi değilmişsiniz :D. Bu konuda da öyle olursanız ne mutlu bana. 😁
Hocam merhabalar :D
Öncelikle ne tür oyunlar oynayacaksınız? iRacing, LeMans Ultimate gibi rekabetçi sim tarafında var mısınız onu öğrenelim :)

İyi sosyaller. İlk ve şu anki direksiyon setim Logitech G920. şekil olarak biraz fazla cüsseli olduğundan yarış oyunlarında pek kullanmıyorum; bana büyük geliyor. Onun haricinde gaz pedalı pamuk gibi yumuşak ama fren pedalı bacak kası yaptırıyor. İlerleyen zamanlarda almak için başka bir model önerisi bulmalıyım. İlgili veya bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Moza R3 ve debriyaj veya sadece moza R5 alabilirsiniz o bütçe aralığında. Ülkemize yeni gelen markalarda vardı fakat pek takip etmediğim için bilemiyorum. R5'e rakip olarak VD6 da var bakılabilir.

Hocam pxn öneriyorlarmış forumda @AdvocateD diye biri:)

Bende varım, pxn daha iyi genelde önerilenler setlerden. Direct Drive olması zaten alınmalı için yeterli bir sebep. G29 ile aynı fiyata pxn V10 Pro gibi setler alınabiliyor mesela. Dişli sistem sıkıntısı yok vs.

İyi sosyaller. İlk ve şu anki direksiyon setim Logitech G920. şekil olarak biraz fazla cüsseli olduğundan yarış oyunlarında pek kullanmıyorum; bana büyük geliyor. Onun haricinde gaz pedalı pamuk gibi yumuşak ama fren pedalı bacak kası yaptırıyor. İlerleyen zamanlarda almak için başka bir model önerisi bulmalıyım. İlgili veya bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Yurt dışından alabilirim derseniz pxn V6 alınabilir. Yanına debriyaj ve el freni eklemeye bütçe bile kalır büyük ihtimalle.

Hocam merhabalar :D
Öncelikle ne tür oyunlar oynayacaksınız? iRacing, LeMans Ultimate gibi rekabetçi sim tarafında var mısınız onu öğrenelim :)
Merhabalar, hemen yanıt verdiğin için teşekkürler :) Hocam durum biraz karmaşık :D Ben Steam'de oyun koleksiyonu yapıyorum. Yani AAA hikayeli oyundan tutun, indie oyununa; Arcade yarış oyunlarından tutun, simülasyon, ralii ve offroad oyunlarına kadar her çeşit oyunum var. Şuan rekabetçi simülasyon olarak Ride 4 oynuyorum o kadar. Onun haricinde kütüphanemde bunlar var:
Screenshot_374.webp
Screenshot_375.webp

Screenshot_376.webp

Direksiyon setini doğru düzgün değerlendireyim diye ETS 2 ve Forza Horizon 5'e en çok sardım. ETS 2'de 191 saatim tamamen direksiyon seti ile geçti Forza Horizon 5'te 250 saatin yarısından çoğu direksiyon setiyle geçti. Onun haricinde nadiren oynadığım BeamNG Drive var. Diğer daha ciddi ve zor oyunlara Automobilista 2, Assetto Competizione ve F1 2024 oyunlarını çok azıcık oynadım. Yani özetle sorunuza belirli bir cevap veremiyorum :)