Bütçe
20.000 TL - 30.000 TL (Küsüratlı fiyatlar kabuldür)
İyi sosyaller. İlk ve şu anki direksiyon setim Logitech G920. şekil olarak biraz fazla cüsseli olduğundan yarış oyunlarında pek kullanmıyorum; bana büyük geliyor. Onun haricinde gaz pedalı pamuk gibi yumuşak ama fren pedalı bacak kası yaptırıyor. İlerleyen zamanlarda almak için başka bir model önerisi bulmalıyım. İlgili veya bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

@AdvocateD sizi bir konuda görmüştüm. Direksiyon setlerinde mütevazi değilmişsiniz :D. Bu konuda da öyle olursanız ne mutlu bana. 😁

Yurt dışından alamam derseniz 25 bin TL'ye pxn VD 4 alınabilir.

Merhabalar, hemen yanıt verdiğin için teşekkürler :) Hocam durum biraz karmaşık :D Ben Steam'de oyun koleksiyonu yapıyorum. Yani AAA hikayeli oyundan tutun, indie oyununa; Arcade yarış oyunlarından tutun, simülasyon, ralii ve offroad oyunlarına kadar her çeşit oyunum var. Şuan rekabetçi simülasyon olarak Ride 4 oynuyorum o kadar. Onun haricinde kütüphanemde bunlar var:
Eki Görüntüle 211321Eki Görüntüle 211322

Eki Görüntüle 211323
Direksiyon setini doğru düzgün değerlendireyim diye ETS 2 ve Forza Horizon 5'e en çok sardım. ETS 2'de 191 saatim tamamen direksiyon seti ile geçti Forza Horizon 5'te 250 saatin yarısından çoğu direksiyon setiyle geçti. Onun haricinde nadiren oynadığım BeamNG Drive var. Diğer daha ciddi ve zor oyunlara Automobilista 2, Assetto Competizione ve F1 2024 oyunlarını çok azıcık oynadım. Yani özetle sorunuza belirli bir cevap veremiyorum :)
Beamng.drive kaliteli oyun direksiyon seti ile başından kalkmayacaksın.

Yurt dışından alamam derseniz 25 bin TL'ye pxn VD 4 alınabilir.
Yurt dışından alırsam direkt gümrük vergisi ödemek zorunda kalırım. Onun için tanıdığım veya yapabileceğim bir şey yok :(

Beamng.drive kaliteli oyun direksiyon seti ile başından kalkmayacaksın.
Doğru hocam :D Zira zaten 50 saat oynamışlığım var ve neredeyse hepsi "Nürburgring" mod pistinde geçti.

Yurt dışından alırsam direkt gümrük vergisi ödemek zorunda kalırım. Onun için tanıdığım veya yapabileceğim bir şey yok :(

Doğru hocam :D zira zaten 50 saat oynamışlığım var ve neredeyse hepsi "Nürburgring" mod pistinde geçti.

Tamam sıkıntı yok, Hepsiburada üzerinden VD 4 alın o zaman.

Doğru hocam :D zira zaten 50 saat oynamışlığım var ve neredeyse hepsi "Nürburgring" mod pistinde geçti.

Aslında ben size getirebilirim şu an Kıbrıs'ta yaşadığım için :D tabii güneye geçmem lazım vs.

Merhabalar, hemen yanıt verdiğin için teşekkürler :) Hocam durum biraz karmaşık :D Ben Steam'de oyun koleksiyonu yapıyorum. Yani AAA hikayeli oyundan tutun, indie oyununa; Arcade yarış oyunlarından tutun, simülasyon, ralii ve offroad oyunlarına kadar her çeşit oyunum var. Şuan rekabetçi simülasyon olarak Ride 4 oynuyorum o kadar. Onun haricinde kütüphanemde bunlar var:
Eki Görüntüle 211321Eki Görüntüle 211322

Eki Görüntüle 211323
Direksiyon setini doğru düzgün değerlendireyim diye ETS 2 ve Forza Horizon 5'e en çok sardım. ETS 2'de 191 saatim tamamen direksiyon seti ile geçti Forza Horizon 5'te 250 saatin yarısından çoğu direksiyon setiyle geçti. Onun haricinde nadiren oynadığım BeamNG Drive var. Diğer daha ciddi ve zor oyunlara Automobilista 2, Assetto Competizione ve F1 2024 oyunlarını çok azıcık oynadım. Yani özetle sorunuza belirli bir cevap veremiyorum :)
Hocam şimdi şöyle o zaman. Eğer vites ve el freni alacaksanız ve 30K'ları bulmasın diyorsanız PXN V10 Pro. Yok vitesi sonradan alırım derseniz PXN VD4 öneriyorum. Ancak şuan satışta olan VD4'lere debriyaj pedalı takılamıyor. Yani takılıyor da fabrikadan göndermeleri lazım onu da Türkiye'ye yollamıyorlarmış. O yüzden yılbaşından sonra PXN'in İthalatçısı EUAS teknolojinin yeni getireceği VD4 modelini bekleyebilirsiniz. Onlarda masa bağlantı aparatı kutu içinde gelmesi lazım ve debriyaj uyumu sorunu yok.

Aslında ben size getirebilirim şu an Kıbrıs'ta yaşadığım için :D tabii güneye geçmem lazım vs.
Yav sen önce kendine getir :D

Tamamdır hocam, araştıracağım modellerden birisi o olur o zaman. Çok teşekkürler 🙏
Keşke böyle şeyler mümkün olsa. Çay, börek, çörekle birlikte açılışı yapardık 😂

Hocam şimdi şöyle o zaman. Eğer vites ve el freni alacaksanız ve 30k'ları bulmasın diyorsanız pxn V10 Pro. Yok vitesi sonradan alırım derseniz pxn VD4 öneriyorum. Ancak şu an satışta olan VD4'lere debriyaj pedalı takılamıyor. Yani takılıyor da fabrikadan göndermeleri lazım onu da Türkiye'ye yollamıyorlarmış. O yüzden yılbaşından sonra Pxn'in ithalatçısın euas teknolojinin yeni getireceği VD4 modelini bekleyebilirsiniz. Onlarda masa bağlantı aparatı kutu içinde gelmesi lazım ve debriyaj uyumu sorunu yok.

Yav sen önce kendine getir :D

Bendeki tek sıkıntı para, parası olan adama getirmemwm için bir sebep yok 😂

Tamamdır hocam, araştıracağım modellerden birisi o olur o zaman. Çok teşekkürler 🙏

Eğlenceli olurdu, aslında gayet mümkün ama önce bir kendime alayım güneye geçme içini çözeyim. Sonra kim bilir forumun yurt dışı getiricisi falan oluruz.

@AdvocateD'in dediği gibi, el diğer aksesuarlar ile almak istiyorsanız V10 Pro alınıp alınabilir hepsi. Ama ileride alacaksanız VD 4 daha güzel bir deneyim sunacaktır.

Bir diğer opsiyon da benim kullandığım VD6 modeli. VD4'e göre 2 newtonmetre daha fazla tork üretiyor. Ayrıca Gelbura satış sonrası destek konusunda diğer ithalatçıdan daha iyi. Ancak debriyajla vs bütçenizi aşıyor.

Hocam şimdi şöyle o zaman. Eğer vites ve el freni alacaksanız ve 30K'ları bulmasın diyorsanız PXN V10 Pro. Yok vitesi sonradan alırım derseniz PXN VD4 öneriyorum. Ancak şuan satışta olan VD4'lere debriyaj pedalı takılamıyor. Yani takılıyor da fabrikadan göndermeleri lazım onu da Türkiye'ye yollamıyorlarmış. O yüzden yılbaşından sonra PXN'in İthalatçısı EUAS teknolojinin yeni getireceği VD4 modelini bekleyebilirsiniz. Onlarda masa bağlantı aparatı kutu içinde gelmesi lazım ve debriyaj uyumu sorunu yok.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Durumu biraz değerlendirmem lazım, bu seçenekleri ve ayrıntıları hiç beklemiyordum 😯