Ethem Efe
Üstün
"Ethem teknoloji ınc." isminiz de yakışıyor bu işe aslında![]()
Hallederiz, seti alayım 5 farklı test videosu ile rehber hazırlayacağım.
"Ethem teknoloji ınc." isminiz de yakışıyor bu işe aslında![]()
Kendi kullandığınız modeli de önerdiğin için ayrı teşekkür ederim. Sıkıntı değil, YKS senemden sonra biriken paralarla zorlarım hatta mezuna kalırsam almam daha olası olabilirBir diğer opsiyon da benim kullandığım VD6 modeli. VD4'e göre 2 newtonmetre daha fazla tork üretiyor. Ayrıca Gelbura satış sonrası destek konusunda diğer ithalatçıdan daha iyi. Ancak debriyajla vs bütçenizi aşıyor.
Bir diğer alternatifi de vereyim hocamTamamdır hocam çok teşekkür ederim. Durumu biraz değerlendirmem lazım, bu seçenekleri ve ayrıntıları hiç beklemiyordum![]()
Bir diğer alternatifi de vereyim hocammoza r5. direkt olarak pxn VD6'nın rakibi. Şu an önsiparişte 40 gün sonra gelecekmiş. İkisi de Çin'de Lite star Game isimli aynı fabrikada üretiliyor. Moza'nın ekosistem avantajı var ama bence bizim için gereksiz bir özellik. Kamyon direksiyonuna 20k kim verir bilemem
Kendi kullandığınız modeli de önerdiğin için ayrı teşekkür ederim. Sıkıntı değil, YKS senemden sonra biriken paralarla zorlarım hatta mezuna kalırsam almam daha olası olabilir![]()
Bizim ülkede aileler internet alışverişine hiç ılımlı bile bakmıyor. Ben ve gibileri bu nedenle Logitech ve Thrumaster'ın birkaç belli başlı modellerini görüyoruz. Ben mesela internetten alışveriş yapabilmiş olsaydım Thrumaster veya sizin markayı görseydim ondan alırdım. Lakin Moza R5'te gözüme büyük geliyor gibiydi ki sanırsam cidden haklıymışım da işte marka bilmiyorum pek fazla bununla ilgili. Sizin önerdiğiniz markadan alırım. Artık internetten alışveriş yapabiliyorum çünkü.Bir diğer alternatifi de vereyim hocamMoza R5. Direkt olarak PXN VD6'nın rakibi. Şuan önsiparişte 40 gün sonra gelecekmiş. İkisi de Çin'de Lite Star Game isimli aynı fabrikada üretiliyor. Moza'nın ekosistem avantajı var ama bence bizim için gereksiz bir özellik. Kamyon direksiyonuna 20K kim verir bilemem
Vallah hocam bilgisayar sistemi de dizecektim lakin direkt sıfırdan dizmem lazım para olarak. Direksiyon seti değiştireceksem Logitech G920'yi satarım, böylece üstünü tamamlamak biraz daha kolay olur gibi. Üstelik bir müddet paranın birikmesini de beklemeyi hesaba katarsam yine yazdığınız gibi "çok para" birikebilir.Arkadaşın tek bir direksiyona 25 bin TL vermek isteyeceğini sanmıyorum. Eko sistemi var ama korkunç bir ekosistem.
Bir ara çok paranız olursa VD 10 bile bakılabilir. Gebura da yok gerçi sanırım ama belki getirirler ileride.
Motorunu getirmişler.Arkadaşın tek bir direksiyona 25 bin TL vermek isteyeceğini sanmıyorum. Eko sistemi var ama korkunç bir ekosistem.
Bir ara çok paranız olursa VD 10 bile bakılabilir. Gebura da yok gerçi sanırım ama belki getirirler ileride.
Burası Türkiye
İstanbul'daysanız iki satıcının da showroomu var oralardan da alabilirsiniz. Ama Gelburada şuan internete özel taksit kampanyası var.Bizim ülkede aileler internet alışverişine hiç ılımlı bile bakmıyor. Ben ve gibileri bu nedenle Logitech ve Thrumaster'ın birkaç belli başlı modellerini görüyoruz. Ben mesela internetten alışveriş yapabilmiş olsaydım Thrumaster veya sizin markayı görseydim ondan alırdım. Lakin Moza R5'te gözüme büyük geliyor gibiydi ki sanırsam cidden haklıymışım da işte marka bilmiyorum pek fazla bununla ilgili. Sizin önerdiğiniz markadan alırım. Artık internetten alışveriş yapabiliyorum çünkü.
Vallah hocam bilgisayar sistemi de dizecektim lakin direkt sıfırdan dizmem lazım para olarak. Direksiyon seti değiştireceksem Logitech G920'yi satarım, böylece üstünü tamamlamak biraz daha kolay olur gibi. Üstelik bir müddet paranın birikmesini de beklemeyi hesaba katarsam yine yazdığınız gibi "çok para" birikebilir.
Teşekkürler hocam ama Eskişehir'deyimİstanbul'daysanız iki satıcının da showroomu var oralardan da alabilirsiniz. Ama Gelburada şuan internete özel taksit kampanyası var.