30.000TL laptop öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan befirat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 941
  • Etiketler Etiketler
    laptop öneri

befirat

Başarılı
Hem iş hem de arada kafa dağıtmak için bir laptop arıyorum. Oynayacağım oyunlar FC 25, HOI4 belki CS 2 veya Elden Ring oynayacağım. Aynı zamanda 48 inç 4K 60Hz bir monitörüm var televizyonda denebilir. Bir yerde 32 inçden büyük monitörlerde 1080p kullanılmasının görüntüyü çok bozacağını okumuştum. Monitörümü bağladığımda sorun çıkartır mı çıkarırsa RTX 3050 FC 25 ve HOI4 1440p oynatır mı?

İş için de kullanacağım için çok kalın ya da ağır olmaması, günlük kullanımda fazla ısınmaması, fan sesi çok çıkarmaması ve pilinin 4 saate yakın gitmesi lazım lazım.

Aklımdaki modellerin karşılaştırmasını aşağıdaki linke koyacağım önerebileceğiniz bir model varsa önerir ve neden önerdiğinizi yazarsanız sevinirim.

Karşılaştırma

Bütçem 30.000 TL çok üzerine çıkmayı düşünmüyorum.

Konudan bağımsız olarak MUX Switch nedir laptoplarda kesinlikle olması gereken bir özellik midir?

Cevap vermek için zaman ayıranlara şimdiden teşekkürler.

Hocam bu bilgisayar 8 GB RAM yükseltme yapınca garanti sıkıntıya girer mi girerse teknik servis yapar mı ne kadar ek ücret talep eder?

Hocam bu bilgisayar 8 GB RAM yükseltme yapınca garanti sıkıntıya girer mi girerse teknik servis yapar mı ne kadar ek ücret talep eder?
Hayır garanti sıkıntıya girmiyor.

Tespitimin netliğini sorgulayan dostlar Acer servisine ulaşıp bilgilenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…