Konuda Lenovo önerisi yok? Ayrıca Acer servisi "çok" rezil değil. Geçen başka bir forumda i5 12450H işlemcili bir arkadaşın anakartı yandı diye i7 12650H ile değiştirdiler.

O konuya benzerlerini bende görmüştüm saçma gelmişti biraz ama yüksek ihtimal gerçektir o kadar okumuş teknisyenin yanlışlıkla takacağını sanmıyorum.

Acer ile uğraşmayıp Lenovo almanızı tavsiye ederim. Acer servisi çok rezil, yok yükseltme yapmak garanti dışı yok arka kapağı sökmek garanti dışı ohooo.

Bütçem de Lenovo yok.

Konu sahibinin yaptığı karşılaştırmaya bakarak görebilirsiniz. 3050 modeliymiş o. 4050 tercih edin.

O Intel model yerine bu çok çok daha mantıklı. İşlemci daha iyi, gereksiz watt çekmiyor, pil ömrü daha uzun.

Konu sahibinin yaptığı karşılaştırmaya bakarak görebilirsiniz. 3050 modeliymiş o. 4050 tercih edin.

Adam böyle giderse laptop alamayacak, araba önerisi gibi laptop önerisi yapıyorsun.

Fan sesi süpürge ile yarışır, servis kötü, malzemesi kaliteli hissettirmiyor.

Servis kötü değil adamlar yükseltmeyi serviste yaptırıyor diye kötü mü oluyorlar? Servis ne iyi ne kötü. Daha kötü servisler gördüm. Fan sesi her cihazda olan bir durum ama bu Nitro 5'in fan RPM'i yüksek olduğundan en yüksek RPM de çalıştırırsan tabii ses çıkar.

Hocam Acer ile aradaki farka değer mi işlemci çok önemli bir konu değil render almayacağım sonuçta pildede çok fazla bir fark olmayacaksa aradaki farka değmez gibime geliyor.

Hocam biraz fazla soru soruyorum ama 30.000TL az para değil boşa harcamamak için soruyorum.

Hocam Acer ile aradaki farka değer mi işlemci çok önemli bir konu değil render almayacağım sonuçta pildede çok fazla bir fark olmayacaksa aradaki farka değmez gibime geliyor.

Nitro 5 modelin batarya performansını bilmiyorum fakat attığım Lenovo model ile hemen hemen aynı olur. 2.5-3 saat civarı götürürler. İnternette gezinme, video izleme gibi işlerde.

İşlemci olarak Single-Core performansında i5 12500H, Multi-Core performansında 7435HS daha iyi.

Lenovo'nun paneli daha iyi 100sRGB paneli var.

Bana soracak olursanız, bütçeyi zorlamak istemiyorsanız Acer modeli alabilirsiniz.

Hocam biraz fazla soru soruyorum ama 30.000TL az para değil boşa harcamamak için soruyorum.
Sorun değil hocam istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplarım.