30.000TL laptop öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan befirat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 941
  • Etiketler Etiketler
    laptop öneri
Sabah arayıp teyit ederim hocam. Ben hiç rastlamadım ayrıca yakın zamandaki konularda da hala aynı şeyin geçerli olduğunu görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.

Diğer forumda "yakın zamanda" yani bu olay değiştiğinden beri kim aradıysa herkese kalıyor dendi. Cihaz TV de kalıyor diyor.
Cihaz TV'nin bu videosunda yorumları "En yeni" yapınca her şey ortaya çıkıyor zaten.

Videonun içeriği güncel bilgi değildir.

Riske atılmasını önermiyorum. Servise göndermek en mantıklısı.

Çok kaliteli markadır. Bir Alman malı var bir de Türk malı var Arasındaki farkı siz düşünün Monster ile.

Hayır kaliteli bir marka değil. Attığınız model Clevo kasa kullanıyor. Fiyatı o durumda olmasa asla alınmaz.

Erazer için Almanya'nın Monster'i demişler bazı konularda. İş içinde kullanacağımdan fazla yanaşmak istemiyorum.

Kısmen doğru demişler. Almanya'nın Monster'ı. Fiyatı piyasaya göre ucuz olmasa asla almanızı önermem.

Çok kaliteli markadır. Bir Alman malı var bir de Türk malı var Arasındaki farkı siz düşünün Monster ile.
Diyecek söz yok.

Yarın teyit ederiz hocam şuanlık sizin dediğiniz doğru gibi.

4050 ile 4060 arasında AAA oyunlarda bile 10-15 FPS fark var ama ne olur ne olmaz indirimde Acer alacağım.

Diyecek söz yok.

Yarın teyit ederiz hocam şu anlık sizin dediğiniz doğru gibi.

Edin hocam. Bozulmuyor tarzı bir cevap bile verseler ben Acer servisine asla güvenmiyorum ve Acer önerdiğim kişilere serviste yükseltme yaptırın demeye devam ederim. Kimsenin başını ağrıtmaya veya riske sokmaya gerek yok.

Çok kaliteli markadır. Bir alman malı var bir de Türk malı var arasındaki farkı siz düşünün Monster ile.

Araba mı alıyoruz? Laptop mu? Ekran kartı zaten NVIDIA oluyor laptoplarda genelde, işlemci AMD veyahut Intel. Eeee? İşlemci ile ekran kartı zaten parayı belirleyen şeyler, RAM, anakart, batarya ve ekranı birbirine bağlaycaksın bu kadar basit olayı Türk malı alman malı olayına getirmeye gerek yok ki. PC nasıl topluyorsun laptopta aynı mantık sadece kasa alanı küçük olduğundan anakartı ona göre farklı.

4050 ile 4060 arasında AAA oyunlarda bile 10-15 FPS fark var ama ne olur ne olmaz indirimde Acer alacağım.
Eğer 2025 ve üstü çıkan AAA oyunları oynayacaksan 4050 seni vram ile rahatsız etmeye başlayacak.

Konuda Lenovo önerisi yok? Ayrıca Acer servisi "çok" rezil değil. Geçen başka bir forumda i5 12450H işlemcili bir arkadaşın anakartı yandı diye i7 12650H ile değiştirdiler.
Konu sahibinin yaptığı karşılaştırmaya bakarak görebilirsiniz. 3050 modeliymiş o. 4050 tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…