30-35K Laptop tavsiyesi

Bütçe
30.000-35.000

Tessecraft474

Çalışkan
Yakın vakitte üniversiteye başlayacağım, bilgisayar gerekecek, render ve yazılım işlerinde kullanacağım.
Ayrıca oyun oynamayı da düşünüyorum. Uzun ömürlü olması, yani pek ısınmamalı ve ekranda ghosting olmaması da benim için önemli.
Bu arada bütçeyi pek aşacağımı sanmıyorum, maksimum 40k görebilirim.

Bunlar.

Bunlar.
Hocam ekran boyutundan ötürü HP daha cazip geldi ,ikisinin artıları ve eksileri nelerdir ve sizce hangisi daha makul?

Acer daha iyi olur bütçe çıkıyorsa. Çünkü Acer %100 sRGB bir panel kullanıyor. Bu yüzden Acer bütçe çıkarsa.

Hocam o fiyata HP Omen 16 var sizce alınır mı?

Acer daha iyi olur bütçe çıkıyorsa. Çünkü Acer %100 sRGB bir panel kullanıyor. Bu yüzden Acer bütçe çıkarsa.

Hocam LOQ serisi de var benzer fiyatlarda, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Acer'i deneme fırsatım oldu da cihazın fanlarını fulleyince uçuşa geçiyor ve genelde laptopu zorlamam gerekecek.
Sizce bu laptopta ısınma sorunu var mıdır varsa nasıl halledebilirim?
Oyuncu laptoplarının hepsi ısınır sıvı metal uygulanmadığı sürece. Ha birisi 80 derecede çalışır diğeri 95 derecede o ayrı. Soğutucu stand ile ısınma sorununun biraz önüne geçebilirsiniz. En iyi çözüm ise sıvı metal uygulanması. Ancak bunu da garanti bitmeden yapmayın.

Oyuncu laptoplarının hepsi ısınır sıvı metal uygulanmadığı sürece. Ha birisi 80 derecede çalışır diğeri 95 derecede o ayrı. Soğutucu stant ile ısınma sorununun biraz önüne geçebilirsiniz. En iyi çözüm ise sıvı metal uygulanması. Ancak bunu da garanti bitmeden yapmayın.

Peki Acer'i HP'den iyi yapan başka ne var ona göre karar vereyim?
Zaten her türlü sıvı metali düşüneceğim.

Geri
Yukarı Alt