O olay yıllardır konuşulan bir mevzu şu an için modellerde sorun yok tamamen AMD nin yazılım saçmalıkları var artık.Kaynağım 2 kere sapphire kullandım ve hep sıkıntı çıkarttı ayrıca recep baltaş bile sapphireyi önermiyor ne kadar sıkıntılı bir kart markası olduğu belli.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
2 haftada, hadi taş çatlasın 3 haftada indirime giriyor kart.Galax olan modelle karşılaştırılıp hangi soğutma daha iyiyse seçilebilir gaming gecesinde 40 K ya beklesin diğer arkadaş.
Tamam kanka haber et dedim ya.2 haftada, hadi taş çatlasın 3 haftada indirime giriyor kart.![]()
Bu da giriş seviyesi diye biliyorum.
Stormweaver
Uzman
Araştırın hala sorunları devam ediyor.O olay yıllardır konuşulan bir mevzu şu an için modellerde sorun yok tamamen AMD nin yazılım saçmalıkları var artık.
Eagle serisi berbat Pulse bile daha iyi.
Stormweaver
Uzman
Bana göre gigabyte nin auros harici ekran kartları o kadarda iyi değil
Araştırmama gerek yok kullanıyorum hali hazırda. Üretim kaynaklı sorunlar vardır illa ki. Ama genelde yazılım maalesef. Özellikle 9070XT de.
9070 XT'ye uzağım arkadaşlar. Çünkü bu kartı en az 5 yık boyunca değiştirmeyeceğim ve 50.000 TL riske atabileceğim bir para değil. Yıllarca AMD'de kullanım RX 5500 XT, RX 6700 XT ve RX 6900 XT olmak üzere, yıllarca NVIDIA'da kullandım GTX 1050 Ti, RTX 3070, RTX 3090 ve şu an tekrar 3070 kullanıyorum bir kere bile yolda bırakmadı.
Ancak AMD'de 6900 XT dışında ki o Sapphire Toxic'di çok üst seviye olduğu için yarı yolda bırakmadı belki bilmiyorum diğer kartlarımda illaki bi şeylerle uğraştım. Bu yüzden NVIDIA taraftarıyım artık.
RTX 5000 serisinde Gamerock nasıl?
Ancak AMD'de 6900 XT dışında ki o Sapphire Toxic'di çok üst seviye olduğu için yarı yolda bırakmadı belki bilmiyorum diğer kartlarımda illaki bi şeylerle uğraştım. Bu yüzden NVIDIA taraftarıyım artık.
RTX 5000 serisinde Gamerock nasıl?
Son düzenleme:
İyi-kötü mevzusunu geçtim, kasanızın içinde baya sırıtır.