Kalite havası gayette veriyor Sennheiser'ın bir sürü kulaklığı oyle HD560S, HD599, HD 569 HD400S PRO. burada görünüş önemli değil önemli olan konfor ve hafiflik eğer bunlar senin için önemli değilse senin alacağın kulaklıklar bunlar değil, sana uygun olan kulaklıklar 400 gram tank full rgb olan Gamepower , Rampage kulaklıkları onlarında ne çöp olduğu ortada.
Hayır olay rgb falan değil. Kulak pedleri mesela benim bildiğim o pedler 100 liralık kulaklıklarda kullanılıyor. İnsanlara masanın fotoğrafını atsam mesela o kulaklığa genel olarak insanlar 17k lık kulaklık demez. Dışardan kaliteli algısı bence şu tarz kulaklıklarda;

Hayır olay RGB falan değil. Kulak pedleri mesela benim bildiğim o pedler 100 liralık kulaklıklarda kullanılıyor. İnsanlara masanın fotoğrafını atsam mesela o kulaklığa genel olarak insanlar 17klık kulaklık demez. Dışarıdan kaliteli algısı bence şu tarz kulaklıklarda;

Çocukların kalite algısı O, normal insanın değil. 100 tlik kulaklık pedleri kullanmıyor ve HS 80'den daha iyi ve konforlu. Kolay kolay kırılmaz HD560s.

Beni konu dışına çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorsun, kulaklıklardan anlamadığını kendinde belli etmişsin. Neyin tartışmasını yapıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır olay rgb falan değil. Kulak pedleri mesela benim bildiğim o pedler 100 liralık kulaklıklarda kullanılıyor. İnsanlara masanın fotoğrafını atsam mesela o kulaklığa genel olarak insanlar 17k lık kulaklık demez.

Kaliteli olması gösterişli olmasından daha önemli değil mi? Hele ki dışarda kullanmaya bile elverişli olmayan bir kulaklık için...

Aslında materyalleri oldukça kalitelidir. Ped yorumunu neye dayanarak yaptınız bilmiyorum fakat bir noktaya kadar haklı olabilirsiniz.

Kaliteli pedler WC, Dekoni gibi üçüncü parti üreticiler tarafından üretilir. Çoğu stok ped sadece "yeterli"dir.