8668

Deneyimli

İkisi arasında kaldım. Yeğenim için alacağım. Genel olarak YouTube'da takılıyor, oyun oynamaz.

İkisinden birini kullanan veya başka öneri olursa onlara da açığım, teşekkürler.

İkisi arasında kaldım. Yeğenim için alacağım. Genel olarak YouTube'da takılıyor, oyun oynamaz.

İkisinden birini kullanan veya başka öneri olursa onlara da açığım, teşekkürler.
Sadece Youtube için biraz fazla bütçe ama olsun diyorsanız Tab S9 Plus alın. Her indirimde 30K altına iniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almışken yine biraz götürsün istiyorum, çok kullanıyor çünkü, sağ olasın.
Çok kullanıyorsa bile sadece video/film ve ileride kullanacaksa not tutmak için vs. bu bütçe biraz yüksek.
Ben yerinizde olsam hazır indirimdeyken Matepad 11.5 bakarım, 3-4 seneyi götürecektir, devamında yeni nesil bir tabletle daha ilerleyebilir açıkçası.

@SF26 Dediğiniz güzel görünüyor, onu alacağım. Öneri için teşekkürler.

@703 Evet hocam, aslında düşündüğüm biraz götürsün diyeydi, çocuk elinden bırakmıyor ki :D SF24 hocamın dediği ideal, incelemesine baktım. Güzel duruyor.

30 bin TL gereksiz fazla. 10-15 bin TL'ye alacağın bir tablet bile seni çok rahat yıllarca götürür. Kendi tercihin.

30 bin TL gereksiz fazla. 10-15 bin TL'ye alacağın bir tablet bile seni çok rahat yıllarca götürür. Kendi tercihin.
Kendim için değil, yeğenim için. Kararımı değiştirdim zaten, Huawei alacağım. 3-4 yıl ortalama götürsün, sonra duruma göre yenisini alma/bakma fikri daha mantıklı geldi.

Kendim için değil, yeğenim için. Kararımı değiştirdim zaten, Huawei alacağım. 3-4 yıl ortalama götürsün, yenisine bakma fikri daha mantıklı geldi.
Mantıklı olan bu hocam. Sırf içerik tüketmek için 30K verilmez.

Sadece evde kullanılacaksa ikinci elde Tab S8 Plus veya Ultra'da alınabilir.
Örnek ilan: