Bütçe
30.000 TL
Kamerası güzel de olsa iyi olur hocam. En kötü şarja takar kullanırım. Bataryayı boş verirsek ne önerirsiniz? İyi fotoğraf ve oyunlarda kasmayan bir şey istiyorum.

Şu an dediğim iki cihazın kamerası iyi tabii. Üzmez.
Bataryayı boş verirsen S24 FE daha mantıklı.
A56 ve nothing 3Anın kamera testlerine bak. İkisi de oyunlarda stabil 60 90 FPS alır.
Ama S24 FE alırsan biraz daha iyi kamera performansı ve daha yeni gelen 120 FPS desteğiyle oynarsın.

Şu an dediğim iki cihazın kamerası iyi tabii. Üzmez.
Bataryayı boş verirsen S24 FE daha mantıklı.
A56 ve nothing 3Anın kamera testlerine bak. İkisi de oyunlarda stabil 60 90 FPS alır.
Ama S24 FE alırsan biraz daha iyi kamera performansı ve daha yeni gelen 120 FPS desteğiyle oynarsın.
İndirim gelir mi hocam 15 Ocak'ta S24 FE'ye? Öğrenci indirimi falan var mı kendi samsung sitesinde?

Bütçe aşmaya niyetiniz varsa Honor 400 Pro 32 bin idi indirimle, düşünülebilir.
Bütçe içerisinde S24 FE - Xiaomi 15T olabilir, dâhâ ucuza A56-Honor 400 de tercih edilebilir.

S24 FE yerine MI15T almasi daha mantıklı en azindan Samsung'dan kurtulmus olur. Bu arada Çin malı satıyorlarmis duyduguma gore 25 bin liraya arkadasim almis MI15t Pro modelini. IMEI atinca 27 bin liraya satiyorlarmis.

S24 FE yerine MI15T almasi daha mantıklı en azindan Samsung'dan kurtulmus olur. Bu arada Çin malı satıyorlarmis duyduguma gore 25 bin liraya arkadasim almis MI15t Pro modelini. IMEI atinca 27 bin liraya satiyorlarmis.
Bütçe aralıklarına göre alınabilir model önerilerimi yaptım, son tercih tüketicinin.
IMEI ile uyguna gelmiş fiyatı, umarım Mi 17 serisi için de IMEI çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe aralıklarına göre alınabilir model önerilerimi yaptım, son tercih tüketicinin.
IMEI ile uyguna gelmiş fiyatı, umarım Mi 17 serisi için de IMEI çıkar.
IMEI falan nedir hocam bilmiyorum anlamam telefonlardan. Omix'den geçeceğim için düzgün bir şey lazım. 😅