Bütçe
35.000 TL

Drwenski

Uzman
Merhaba.

Evimin krokisini ortalama bu şekilde. 27-30 m² civarında. Evde balkon yok dış ünite camın sağına dış cepheye monte edilecek. 18.000BTU öneriliyor ama Kaira'nın 12.000BTU yorumlarında daha büyük m² yine Amerikan mutfağa sahip olup kullananlar memnun olarak gördüm. Bütçem 35.000₺. Kaira'nın 18.000BTU fiyatı 37.000₺ küsur. O fiyata almaya değer mi? 12.000BTU yeterli olur mu? Şimdiden teşekkürler.

3948d349-f521-49c7-832b-4d4a4f005c5b.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
18.000 BTU alın. Sensira'nın dtx serisinden bahsediyorunuz sanırım. Alınır. Daikinin alt markasi.
Tekrar merhabalar hocam. Siz E.C.A. önermiştiniz fakat buradaki servisi yetersizmiş o yüzden tercih etmedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Kaira'nın teknolojik özellikleride hoşuma gitti açıkçası.

12 bin yeterli olmaz. 18 bin alın. Ek olarak; sadece soğutma için kullanacaksanız Kaira alın. Isıtmada pek başarısız yaktığı elektrik olarak.
Evet hocam sadece soğutma olarak kullanacağım. 18.000'lik olarak başka öneriniz var mı yoksa Kaira'yı alıp geçeyim mi?

Tekrar merhabalar hocam. Siz E.C.A. önermiştiniz fakat buradaki servisi yetersizmiş o yüzden tercih etmedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Kaira'nın teknolojik özellikleride hoşuma gitti açıkçası.

Evet hocam sadece soğutma olarak kullanacağım. 18.000'lik olarak başka öneriniz var mı yoksa Kaira'yı alıp geçeyim mi?
Kaira alın geçin sorunsuz klima.

Kaira alın geçin sorunsuz klima.

Bu bütçede Kaira'ya yakın başka bir cihaz yok.

Biraz çıkılırsa https://www.akakce.com/klima/en-ucu...ar-tipi-inverter-split-fiyati,1215138369.html da alınabilir ama bence sadece soğutma için gerek yok.
Bir üstü de Midea Xtreme Save olur. O da 45 bin TL + 7 bin TL montaj civarlarında.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam. Kaira'yı alacağım gibi duruyor. Peki bu su gideri için bina dışına izin vermiyorlar içeriyede kova tarzı şeyler koymak istemiyorum bunun farklı bir çözümü var mı acaba yoksa mecbur kova doldurup boşaltıcaz mı?