Santos neymar
Uzman
30–35 bin TL aralığında, salon için alınabilecek en mantıklı klima hangisidir? Salon yaklaşık
25–30 m² büyüklüğünde.
25–30 m² büyüklüğünde.
Klimalar hakkında çok fazla bilgim yok ama kışın ısıtma amaçlı da kullanılır diye düşünüyorum. Babam, markayı bilmediği için almamı pek desteklemedi. Bu yüzden Bosch modelini attım. Eğer siz kairanın en iyi seçeneklerden biri olduğunu düşünüyorsanız, hemen siparişi vereceğim.Sadece soğutma amacı ile kullanacak ise kairadan iyi klima yok bu bütçede.
Klimalar hakkında çok fazla bilgim yok ama kışın ısıtma amaçlı da kullanılır diye düşünüyorum. Babam, markayı bilmediği için almamı pek desteklemedi. Bu yüzden Bosch modelini attım. Eğer siz kairanın en iyi seçeneklerden biri olduğunu düşünüyorsanız, hemen siparişi vereceğim.
Klimalar hakkında çok fazla bilgim yok ama kışın ısıtma amaçlı da kullanılır diye düşünüyorum. Babam, markayı bilmediği için almamı pek desteklemedi. Bu yüzden Bosch modelini attım. Eğer siz kairanın en iyi seçeneklerden biri olduğunu düşünüyorsanız, hemen siparişi vereceğim.
Ahahah benim de babam sorun yaratır diye Bosch aldım ancak kaira da Çin üretimi sadece servisi daikin büyük ihtimal aldığınız Bosch ve kaira aynı ürün bile olabilir Media'nın. Genelde klima alanlar için kendi klimalarını övme eğilimi fazla oluyor ancak aslında çoğu klima aynı üretimlerden geçiyor verimlilik ve servis kalitesine bak kendin seç.
Kaliteli firmalar orta alt segment müşterilerine ürün satmak ancak marka değerlerinden kaybetmemek için Airfel, kaira, iklimsa diye bir süru marka çıkardılar ancak onlar çoğunda üretmeyip kendileri satıyor. Türkiye'de Arçelik'te diğer yerli markalara klima üretiyor örneğin.