@Eagles Konuyu gören random birisi olarak bir tane sallayayım mı Efsane kasa Corolla.
Ne kadar doğru bir seçim bilmiyorum, ancak sorunsuzluğu ile ünlü olduğunu biliyorum.
Veya 1.3 Multijet (mümkünse Sole) Fiat Albea. Çok taksi çıkması olmasa tam bu bütçelerin arabası.
@Eagles Konuyu gören random birisi olarak bir tane sallayayım mı Efsane kasa Corolla.
Ne kadar doğru bir seçim bilmiyorum, ancak sorunsuzluğu ile ünlü olduğunu biliyorum. Eki Görüntüle 278716
Veya 1.3 Multijet (mümkünse Sole) Fiat Albea. Çok taksi çıkması olmasa tam bu bütçelerin arabası. Eki Görüntüle 278718
Dizel olması zorunlu mu peki? Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız galiba. 450 yapalım bütçeyi mümkünse, eli ayağı düzgün araçlar için psikolojik sınır 500 bin TL civarlarından başlıyor tabii.
Dizel olması zorunlu mu peki? Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız galiba. 450 yapalım bütçeyi mümkünse, eli ayağı düzgün araçlar için psikolojik sınır 500 bin TL civarlarından başlıyor tabii.
Özellikle bu bütçelerde ilk sıfır arabam olan Focus 1 yakalanabilir. Tüpsüz olanı da denk getirilebilir. SW olanları da olur. Bağımsız süspansiyon, ZETEC motor, geniş bagaj, harikulade yol tutuş derken pozitif anlamda listesi kabarıktır. Konforu da güzeldir bu arada. Motorun atmosferik olması yanıltmasın, kasa hafif olduğu için atik bir arabadır. Motor çok hızlı ısınır ve soğur. Özellikle Ankara gibi sert soğuğu olan bir yer için de ideal. Ortalama 1.100 kg civarında ağırlığı var. Link örnek olsun diye attım bu arada, kesin bunu almalısınız demiyorum. Piyasası da çeyrek altın gibidir.