300.000-400.000 TL'ye araba önerisi

Bütçe
400.000 TL

Tuhoiisa 3

Üstün
@Eagles hocam, aile aracı arayışındayım. Masrafsız ve LPG'siz olup bagajın biraz büyük olması lazım. Bu bütçede ne bakabiliriz, Ankara içi?

@Eagles Konuyu gören random birisi olarak bir tane sallayayım mı Efsane kasa Corolla.
Ne kadar doğru bir seçim bilmiyorum, ancak sorunsuzluğu ile ünlü olduğunu biliyorum.

Veya 1.3 Multijet (mümkünse Sole) Fiat Albea. Çok taksi çıkması olmasa tam bu bütçelerin arabası.

Valla gerekirse 450'ye felanda çıkabilirim yani.

Gayet güzel hoca önerilerin, her zaman bekleriz yorumlara.

Dizel olması zorunlu mu peki? Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız galiba. 450 yapalım bütçeyi mümkünse, eli ayağı düzgün araçlar için psikolojik sınır 500 bin TL civarlarından başlıyor tabii.

Değil hocam benzinli'de olur ama 450 biraz zorluyor bütçeyi gerek olmadıkça pek çıkmak istemiyorum. Yılda 5-6 kere uzun yol yapılır en fazla.

Değil hocam benzinli'de olur ama 450 biraz zorluyor bütçeyi gerek olmadıkça pek çıkmak istemiyorum. Yılda 5-6 kere uzun yol yapılır en fazla.

Özellikle bu bütçelerde ilk sıfır arabam olan Focus 1 yakalanabilir. Tüpsüz olanı da denk getirilebilir. SW olanları da olur. Bağımsız süspansiyon, ZETEC motor, geniş bagaj, harikulade yol tutuş derken pozitif anlamda listesi kabarıktır. Konforu da güzeldir bu arada. Motorun atmosferik olması yanıltmasın, kasa hafif olduğu için atik bir arabadır. Motor çok hızlı ısınır ve soğur. Özellikle Ankara gibi sert soğuğu olan bir yer için de ideal. Ortalama 1.100 kg civarında ağırlığı var. Link örnek olsun diye attım bu arada, kesin bunu almalısınız demiyorum. Piyasası da çeyrek altın gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…