Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400.000 TL
Telefonunu Çıkra 103
Bilgin
- Makaleler
- 10
BirForumcuKişi 103
Bilgin
2012 doblo.
Tuhoiisa 3
Üstün
Mesela;
@Eagles Konuyu gören random birisi olarak bir tane sallayayım mıEfsane kasa Corolla.
Ne kadar doğru bir seçim bilmiyorum, ancak sorunsuzluğu ile ünlü olduğunu biliyorum.
Eki Görüntüle 278716
Veya 1.3 Multijet (mümkünse Sole) Fiat Albea. Çok taksi çıkması olmasa tam bu bütçelerin arabası.
Eki Görüntüle 278718
Gayet güzel hoca önerilerin, her zaman bekleriz yorumlara.
Dizel olması zorunlu mu peki? Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız galiba. 450 yapalım bütçeyi mümkünse, eli ayağı düzgün araçlar için psikolojik sınır 500 bin TL civarlarından başlıyor tabii.
Tuhoiisa 3
Üstün
Değil hocam benzinli'de olur ama 450 biraz zorluyor bütçeyi gerek olmadıkça pek çıkmak istemiyorum. Yılda 5-6 kere uzun yol yapılır en fazla.Dizel olması zorunlu mu peki? Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız galiba. 450 yapalım bütçeyi mümkünse, eli ayağı düzgün araçlar için psikolojik sınır 500 bin TL civarlarından başlıyor tabii.
Değil hocam benzinli'de olur ama 450 biraz zorluyor bütçeyi gerek olmadıkça pek çıkmak istemiyorum. Yılda 5-6 kere uzun yol yapılır en fazla.
Özellikle bu bütçelerde ilk sıfır arabam olan Focus 1 yakalanabilir. Tüpsüz olanı da denk getirilebilir. SW olanları da olur. Bağımsız süspansiyon, ZETEC motor, geniş bagaj, harikulade yol tutuş derken pozitif anlamda listesi kabarıktır. Konforu da güzeldir bu arada. Motorun atmosferik olması yanıltmasın, kasa hafif olduğu için atik bir arabadır. Motor çok hızlı ısınır ve soğur. Özellikle Ankara gibi sert soğuğu olan bir yer için de ideal. Ortalama 1.100 kg civarında ağırlığı var. Link örnek olsun diye attım bu arada, kesin bunu almalısınız demiyorum. Piyasası da çeyrek altın gibidir.
Tuhoiisa 3
Üstün
https://shbd.io/s/RFM07lPT dediğiniz gibi Ankara'da hiç yok neredeyse :d
Alternatif önerebileceğiniz modeller var mı?
https://shbd.io/s/RFM07lPT dediğiniz gibi Ankara'da hiç yok neredeyse :d
Sadece Ankara'dan bakıyor olmak elimizi zayıflatacak biraz.
Bir tane buldum hem de beyaz renk Mamak'ta. Kilometresi yaşına göre normal, senede 16 bin kilometre civarı yapmış. Diri duruyor aynı zamanda.
Honda City olabilir, yeni kaynaklı bir tramer var ama artık bu rakamlar normal güncel fiyatlarda. City de iyidir. Yine de iyi bir ekspertiz şart, galeri satıyor çünkü.
Mesela Accent Era 1.4 motorlu olanlar kemik gibidir. Ben hala çok beğenirim. Adam arabasına güveniyor, istediğiniz yere gösterebilirsiniz demiş.
Benim bu öneriler içerisinde ilk tercihim her zaman Focus olur tabii.