Bütçe
300

intelultra

Başarılı
Merhaba, yurt dışından direksiyon seti almak istiyorum. Rally, GT gibi seriler için kullanacağım.

Önemli olan hafif olması, 3-4 kg'ı aşmamalı.

Thrustmaster T300'ü düşünüyorum ama sizin önerilerinize açığım.

T300 RS GT öneririm. Gerçekten çok mükemmel bir direksiyon seti, kendim de kullanıyorum. Gerek performans, gerek ses anlamında çok memnunum. İleride yanına TH8S de ekleyebilirsiniz. Bütçe yetmezse T248 bakılabilir.

T300 RS GT öneririm. Gerçekten çok mükemmel bir direksiyon seti, kendim de kullanıyorum. Gerek performans, gerek ses anlamında çok memnunum. İleride yanına TH8S de ekleyebilirsiniz. Bütçe yetmezse T248 bakılabilir.
Bende onu düşünüyorum da, Alacantra ve normal arasında bir fark var mı acaba?

Ayrıca sizce T300 RS ile Gerçekçi simülasyon yarışlarına falan katılınır mı?

Son düzenleme:
Bende onu düşünüyorum da, Alacantra ve normal arasında bir fark var mı acaba?
Alacantra'nın GT'den simiti farklı ve pedallar birbirine yakın fakat ayak konulan yerin malzemesi farklı. Düz T300RS ile GT olanın simitleri aynı fakat düz olanın 2 pedalı var.

Ayrıca sizce T300 RS ile Gerçekçi simülasyon yarışlarına falan katılınır mı?
Katılınabilir, ben pek Simracing'te iyi değilim açıkcası fakat G29'dan iyi sonuçlar alacağınızı düşünüyorum. Sonuçta kayışlı sistem, FFB daha iyi çalışmalı.

Alacantra'nın GT'den simiti farklı ve pedallar birbirine yakın fakat ayak konulan yerin malzemesi farklı. Düz T300RS ile GT olanın simitleri aynı fakat düz olanın 2 pedalı var.

Katılınabilir, ben pek Simracing'te iyi değilim açıkcası fakat G29'dan iyi sonuçlar alacağınızı düşünüyorum. Sonuçta kayışlı sistem, FFB daha iyi çalışmalı.
Sizce Alacantra ve RS arasındaki fiyat farkına değer mi? Alacantra biraz daha pahalı.